Kogeapparat Sous Vide LAICA SVC200C, 700W, sølv-sort
1.258,01 kr.
BESKRIVELSEPARAT TIL MADLAVNING SOUS VIDE LAICA SVC200C, 700W, SØLV-SORTHar du nogensinde drømt om at lave den perfekte ret? Lækre retter, tilberedt perfekt, på en nem og hurtig måde. Oplev hemmelighederne hos de store kokke! Det perfekte madlavningsniveau, smagere madMad smager bedre, bevarer deres naturlige farve og har en mere saftig tekstur. Poser opretholder smag og næringsstoffer, og behovet for at tilføje fedt til madlavning reduceres. Hvad er Sous Vide? Sous Vide er et nøjagtigt og brugervenligt madlavningssystem, der bruges af topkøkkener til altid at opnå perfekte resultater. Fødevarer pakkes (helst vakuumpakket) i en pose og koges derefter i et vandbad ved en lav, kontrolleret og præcis temperatur. Dette system giver mulighed for en meget mere præcis kontrol af temperaturen sammenlignet med traditionelle madlavningssystemer, hvilket altid giver den perfekte reproducerbarhed af de fremragende resultater. Takket være Laica Sous Vide madlavningsapparater kan du nu lave mad derhjemme og få resultaterne af topkokke. Madlavning til perfektion hver gang: graden af madlavning vil altid være homogen, fra en kant til en anden. Perfekt madlavning vil ikke længere være en usikkerhed. Hvorfor vælge Laica Sous Vide madlavningsapparater? Perfekt madlavning er altid garanteret. En velsmagende og sund tilberedningsmetode: med Laica Sous Vide kan du tilberede maden uden tilsat fedt. Vakuumemballage bevarer perfekt madens smag og konsistens. Du har din mad klar til enhver tid til din rådighed: du kan forberede din mad på forhånd, når du har tid, og holde den sikker i et vakuum. Når du har brug for det, skal du lægge posen vakuumpakket i varmt vand ved tilberedningstemperatur i et par minutter, og din mad vil være klar til servering, så perfekt og saftig som om den var frisklavet. Perfekte resultater hver gang: Laica Sous Vide-apparater tilbyder præcis tilberedningstemperaturregulering takket være den integrerede termostat. Således sikrer det altid perfekte resultater. Det er ikke nødvendigt at holde øje med gryden under tilberedningsprocessen. Hold maden frisk længere: mad tilberedt i vakuum kan opbevares i 15 dage i køleskabet og over en måned i fryseren. Sådan fungerer det Pak eller støvsug mad. Planlæg temperatur og tid. Dyp posen i vandbadet, og jobbet er gjort. LAICA Sous Vide sørger for den perfekte madlavning. Funktioner i Sous Vide Laica SVC200 kogeapparat:Effekt: 700W;Skærm: LED; Programmerbar temperatur: 40C - 90C; Timerindstilling: fra 10 minutter til 72 timer; Taster med berøringssensorteknologi; Temperatur måleenhed: C eller F; Spænding: AC 230V 50Hz.