Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Massagepistol MG500

(0)
Skrive en anmeldelse
-51%
Massagepistol MG500
Massagepistol MG500
Massagepistol MG500
Massagepistol MG500
Massagepistol MG500
1620 kr.
Vejledende pris: 3290 kr.
Fragt fra 100 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  5-10 Arbejdsdage
  Fragt fra 100 kr.
 • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Master massagepistol MG500 er genopladelig med fire helt forskellige massagehoveder. På den testede massage pistolens bagside findes en digital display der viser valgt hastighed, batteritid samt touch control on/off.
MG500 er stille og nem at håndtere. Master massagepistol kan lindre ømme og stive muskler, øge blodcirkulationen og derfor en øget bevægelighed. Som opvarmning inden træning eller restitution efter afsluttet træningssession.

Batteriet i MG500 er et Lithium-Ion batteri og når det er helt opladt kan det klare ca. 5 timers effektivt brug. Med denne massagepistol medfølger fire hoveder som er nemme at skifte ud, alt for at give en effektiv massage med forskellige formål. MG500 med tilhørende oplader samt mundstykke er samtlige pakket i en praktisk taske, MG500 kan tilpasses i 6 forskellige hastigheder, fra 20 . 53,3 Hz, desuden er resultatet af massagen relateret til hvor stort tryk man lægger på redskabet.

Batteri: 3200 mAh - 51,84 w/h

Prøv master massagepistol til opvarmning og restitution efter træning.

Mål
 • Længde: 17 cm
 • Bredde: 7 cm
 • Højde: 24 cm

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.