Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Manuel espressomaskine SAGE SES990BSS, 2,5 l, 2400W, 15 bar, Oracle Touch system, sølv
Manuel espressomaskine SAGE SES990BSS, 2,5 l, 2400W, 15 bar, Oracle Touch system, sølv
Manuel espressomaskine SAGE SES990BSS, 2,5 l, 2400W, 15 bar, Oracle Touch system, sølv
Manuel espressomaskine SAGE SES990BSS, 2,5 l, 2400W, 15 bar, Oracle Touch system, sølv

1 / 4

Manuel espressomaskine SAGE SES990BSS, 2,5 l, 2400W, 15 bar, Oracle Touch system, sølv

(3 anmeldelser)
30.564,11 kr.
Det giver kontakt med tilberedning af kaffe, og vigtigst af alt er det let at rengøre. SES990BSS - Oracle Touch er en unik automatisk håndtag kaffemaskine med berøringsskærm. Sage har skabt en bil, der perfekt erstatter baristaen i sin yndlingscafé.
Læs mere
Det giver kontakt med tilberedning af kaffe, og vigtigst af alt er det let at rengøre. SES990BSS - Oracle Touch er en unik automatisk håndtag kaffemaskine med berøringsskærm. Sage har skabt en bil, der perfekt erstatter baristaen i sin yndlingscafé. Oracle Touch-systemet har automatisk kaffeslibning, dosering og templar. Automatiserer de sværeste dele af manuel forberedelse til en fremragende espresso. Takket være den professionelle håndtag og ddyse kan du udtrække espresso og tilberede mælk på samme tid, så du kan tilberede din yndlings latte eller cappucino på få minutter på kvalitetsniveauet på din yndlingscafé. På skærmen kan du også vælge størrelsen på en yndlingskop kaffe eller blot vælge typen af kaffe med et enkelt tryk. Funktioner og funktionaliteter i Sage BES990:15 bar - italiensk pumpe; 2.5 udtrækkelig tank med integreret vandfilter; Auto-start program; Rustfrit stålbeholder til skummende mælk; Effekt: 2400 W;Mål: højde - 54 cm, dybde - 45,2 cm, bredde - 44,7cm; Berøringsskærm for nem betjening;Hurtig opvarmning; Fyld tanken med vand forfra og bagfra; Indstilling af uret; Automatisk start. Den perfekte kop kaffe kræver den nøjagtige temperatur og det rigtige tryk i ekstraktionsperioden, korrekt behandlet kaffe og korrekt malet. Kernen i Oracles professionelle espresso er et varmesystem med to vandvarmere i rustfrit stål. Separat vandvarmer til tilberedning af espresso med en nøjagtighed på +/- 1 C og en separat vandvarmer til ddannelse, hvilket sikrer konstant dforsyning på dette tidspunkt. Således kan du samtidig tilberede espresso ved den optimale temperatur med maksimal smag og skumme mælken. Derudover er dhovedet udstyret med et varmeelement, der sikrer, at temperaturen fra begyndelsen til slutningen af kaffeekstraktionen ikke svinger i hele systemet. Den integrerede koniske kværn kan indstilles fra berøringsskærmen til at male 22 eller 14 gram kaffe. Vælg din yndlingskaffe, og bekræft dit valg ved at trykke på ikonet på displayetFuldførelse af automatiseringBrug af berøringsskærmen forkorter kaffefremstillingsprocessen i 3 enkle trin. Indstil bare, hvor stærk den ønskede kaffe er, hvilken struktur og temperatur på mælken. Hurtigt og enkelt. Tilpas din kaffe: Alle foretrækker ellers stærk kaffe, forskellig temperatur eller mælkestruktur. Gem dine foretrukne kaffeindstillinger under dit navn. Derefter kan du til enhver tid forberede det ved at trykke på et enkelt ikon. Du kan gemme op til 8 brugerdefinerede kaffeindstillinger.

Identifikation

EAN 9312432029810
T

Thomas

for 10 måneder siden

Jeg forsøgte efter tre måneder, at afkalke maskinen 100% jf. den indbyggede vejledning. Desværre ville maskinen ikke varme op efter afkalkning og måtte sendes til reparation. Efter 5 ugers reparation fik jeg maskinen tilbage og der var skiftet en termosikring. Nu tør jeg ikke afkalke den igen, af frygt for at den endnu engang får en defekt, men risikere så at den i stedet kalker til. Hvis man søger på diverse forums, vil man se at der er rigtigt mange som oplever denne fejl. Jeg kan ikke forstå at firmaet ikke kander maskinen tilbage og får rettet fejlen. Kaffen som maskinen laver er super og ligeledes er den mæskeskum man får, vildt lækker. Havde det ikke været for den meget omfattende produktionsfejl, så ville jeg give maskinen top karakter 5 stjerner med pil op. Håber at fejlen vil blive rettet på maskinerne fremover og man får mulighed for en ombytning til en maskine, som ikke har denne defekt..

a

aspn

for et år siden

Exsempel: Jeg kobte dette for en maned siden, og det er jeg sa glad for...

M

Mike

for 10 måneder siden

Quick reaction and support till the end of the process

Ja, jeg rekommenderer det her produkt