Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Maku - Trykkoger 6 L
Maku - Trykkoger 6 L

1 / 2

Maku - Trykkoger 6 L

449 kr.

-18%

Rek pris. 549 kr.
Med denne stilfulde trykkoger i sort fra Maku kan du tilberede din mad hurtigere, bedre og sundere! Du behøver kun at forberede ingredienserne og putte dem i trykkogeren! Indstil derefter den ønskede tid og vips, så er den i gang
Læs mere
Med denne stilfulde trykkoger i sort fra Maku kan du tilberede din mad hurtigere, bedre og sundere! Du behøver kun at forberede ingredienserne og putte dem i trykkogeren! Indstil derefter den ønskede tid og vips, så er den i gang og tager sig af sig selv!

I en trykkoger kan du nemt og hurtigt tilberede lækker mad og samtidig bevare smagen, vitaminer og næringsstoffer i maden. Trykkogeren kan tilberede din mad op til en tredjedel af den tid, det tager at tilberede den normalt.

Det er også mere økonomisk, hvilket gør det perfekt til den store familie eller til at forberede denne uges madkasser! Ud over disse fantastiske egenskaber bevarer den også madens ernæring og smag ved at lave mad under pres på kort tid og varme, som det er svært at mislykkes med et fantastisk måltid! I en trykkoger kan du fx tilberede skaldyr og broccoli uden at gøre dem til en puré, kylling, oksekød og svinekød, gryderetter osv. Kun fantasien, der sætter grænser.

Tip! Trykkoger - er blevet et populært fænomen rundt om i verden, og der er tusindvis af opskrifter at finde på internettet! Så der er meget at lave mad med en trykkoger!

Mærke: Maku
Dimensioner: 24 x 14,8 cm. Indeholder 6 L.
Farve: Sort
Materiale: Keramik, Aluminium
Inkluderet i pakken: 1 stk
Plejeanvisning: Håndvask anbefales
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter