Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Хіаоmі Mi Rоbоrосk Ѕ5 Мах Robotstøvsuger
Хіаоmі Mi Rоbоrосk Ѕ5 Мах Robotstøvsuger
Хіаоmі Mi Rоbоrосk Ѕ5 Мах Robotstøvsuger
Хіаоmі Mi Rоbоrосk Ѕ5 Мах Robotstøvsuger
Хіаоmі Mi Rоbоrосk Ѕ5 Мах Robotstøvsuger
Хіаоmі Mi Rоbоrосk Ѕ5 Мах Robotstøvsuger
Хіаоmі Mi Rоbоrосk Ѕ5 Мах Robotstøvsuger
Хіаоmі Mi Rоbоrосk Ѕ5 Мах Robotstøvsuger
Хіаоmі Mi Rоbоrосk Ѕ5 Мах Robotstøvsuger

1 / 9

Хіаоmі Mi Rоbоrосk Ѕ5 Мах Robotstøvsuger

3631 kr.
Roborock S5 Max - det seneste hit blandt robotstøvsugereRoborock er bestemt en institution i robotstøvsugerindustrien. Og i slutningen af ​​sidste år kom familien til den seneste tilføjelse. Roborock S5 MAX laserstøvsugere tager alle de bedste funkti
Læs mere

Roborock S5 Max - det seneste hit blandt robotstøvsugere


Roborock er bestemt en institution i robotstøvsugerindustrien. Og i slutningen af ​​sidste år kom familien til den seneste tilføjelse. Roborock S5 MAX laserstøvsugere tager alle de bedste funktioner fra tidligere modeller og opgraderinger med et endnu bredere udvalg af innovative funktioner for at præsentere et helt nyt niveau i branchen.Hvad er fordelene ved det:


· Vandtank: Den nye model har en større vandtank med en kapacitet på 280 ml. Dette er nok til at rengøre en lejlighed med et areal på 65 kvm. mere end 3 gange, eller et hus med et areal på 200 kvm. straks


· Vandstandsregulering: Du kan nu kontrollere vandstanden gennem appen. I foruddefinerede områder holder robotten op med at bruge vand og passerer gennem de steder, hvor den allerede er blevet renset. Efter afslutningen af ​​arbejdet slukker den for vandfunktionen, så moppen tørrer, indtil den vender tilbage til ladestationen.


· Juster vandniveauet og sugeeffekten for hvert rum: Du kan indstille vandniveauet og sugeeffekten for hvert rum afhængigt af hvor snavset det er.


· Planlægning af våd rengøring: Du kan planlægge robotten til at tænde vandrensningsfunktionen på et bestemt tidspunkt


· Selektiv rengøring af rum: Den nye funktion gør det muligt for robotten at rengøre i et bestemt rum eller i flere


· Opsæt arbejde i et bestemt rum: Du kan programmere robotten til at arbejde i et bestemt rum på et bestemt tidspunkt


· Begrænsning af våde rengøringsområder: Med den nye funktion kan du holde dine tæpper tørre, når robotten renser. Når den våde rengøringsblok er fjernet, forsvinder spærringerne. Du kan også kombinere det med placeringen af ​​virtuelle vægge, der ikke tillader robotten at komme ind i rum, som du ikke vil støvsuge.Roborock S5 MAX renser og vasker forurenede overflader på samme tid, og den nyeste LDS-teknologi sikrer nøjagtig kortlægning af hvert rum i dit hjem under drift.Roborock S5 MAX fås i et rent og klassisk design og vejer kun 3,5 kg. Det ligner næsten dets forgængere, men den største nyhed er moppesystemet. Alle tidligere modeller bruger en 150 ml vandtank, og Roborock S5 MAX har en kapacitet på 280 ml. Parallelt er pulverkapaciteten 460 ml. Derfor betyder det, at virksomhedens seneste robot tilbyder en lang arbejdssession uden at skulle tømme skraldespanden eller fylde den med vand. Derudover har Roborock S5 MAX en indbygget vandpumpe, der angiver den rigtige mængde vand til forskellige overflader og niveauer af forurenende stoffer. Du kan også styre tanken gennem appen og indstille områder, hvor du ikke vil have vådrengøring. Dette vil sikre, at dit tæppe aldrig bliver gennemblødt, eller at din parket kun bliver støvsuget og ikke skinnet med renhed.


Støvsugeren er ekstremt kraftig - 2000Pa, som giver endnu mere præcis støvabsorption og superfin rengøring af de mest usynlige partikler. Dets batteri er 5200 mAh, hvilket garanterer mere end 150 minutters kontinuerlig drift. Opladningstiden er ca. 6 timer. Roborock S5 MAX er perfekt til store huse. Når batteriet er løbet tør for drift, vender robotten kun tilbage for at oplade det niveau, der er nødvendigt for at fuldføre jobbet. Med denne innovation sparer det opladningstid og giver hurtigere og mere effektiv rengøring. Støvsugeren passerer i gennemsnit 1 kvm på 1 minut, hvilket betyder, at et rum på 100 kvm vil være klar på cirka 100 minutter.Robotens navigationssystem bruger den mest nøjagtige LDS-teknologi til at scanne omgivelserne ved 300 omdr./min. Robotten har så mange som 14 sensorer, hvorigennem den gengiver det mest nøjagtige og præcise kort over dit hjem. Adaptive algoritmer beregner den mest effektive rengøringsvej for hvert rum baseret på forhindringernes form og placering. Så rengøringen går op til 15% hurtigere. Den avancerede tidsplan gør det muligt at rengøre på forskellige tidspunkter på forskellige dage, selv med forskellige niveauer af tør og våd rengøring til bestemte rum eller et helt gulv i dit hjem. Robotten kan gemme op til 3 kort i hukommelsen, hvilket gør det uundværligt i huse eller gulvarealer.


Let at bruge og ekstremt effektiv Roborock S5 MAX bliver garanteret det næste største hit blandt fans af innovative tekniske enheder.


24 måneders garanti!


Mærke: Xiaomi

Produktkode: S5 Maks

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .