Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
KRUPS Espresseria EA816170 automatisk kaffemaskine, 1,7 l, 1450 W, 15 bar, sort og hvid

1 / 1

KRUPS Espresseria EA816170 automatisk kaffemaskine, 1,7 l, 1450 W, 15 bar, sort og hvid

4.158 kr.
Nyd en perfekt tilpasset espresso, lavet med lethed Med den automatiske espressomaskine Krups Essential kan du nyde perfekt afbalanceret kaffesmag og espresso fra bønne til kop. Produktet har et kompakt design, men er udstyret med en beholder til 2
Læs mere

Nyd en perfekt tilpasset espresso, lavet med lethed

Med den automatiske espressomaskine Krups Essential kan du nyde perfekt afbalanceret kaffesmag og espresso fra bønne til kop. Produktet har et kompakt design, men er udstyret med en beholder til 260 g kaffebønner og en vandtank på 1,7 l. Bryg god kaffe på ingen tid med det store, intuitive LCD-display, og få perfekt kontrol og personlige resultater takket være de tre temperatur- og ristningsniveauer. Produktet har en brugervenlig hukommelsesfunktion, der giver dig mulighed for at gemme dine drikkevareopskrifter og opretholde dine optimale indstillinger for perfekte resultater hver gang. Derudover giver kombinationen af Auto Cappuccino Frother XS6000 og dampdysen dig et tykt mælkeskum, perfekt til en perfekt cappuccino eller caffe latte.


Nyd perfekt espresso lavet let

Det patenterede Thermoblock-system frigiver den fulde smag af kaffe i sin reneste essens. Nyd ekstraordinære drinks, en sand eksplosion af smag og aromaer.


Essential Display Cappucino Espresso Maker giver dig essensen af en perfekt espresso. Takket være det kompakte design og 3 niveauer af temperatur og kafferistning hjælper Krups automatiske espressomaskine dig med at værdsætte den sande smag af en afbalanceret og fyldig espresso. Kombinationen af Auto Cappuccino XS6000-sættet og dampdysen giver dig et tykt mælkeskum, perfekt til en perfekt cappuccino eller caffe latte.


Stort LCD-display

Det er intuitivt og brugervenligt og giver dig fuld kontrol, så du nemt kan lave alle dine yndlingsdrinks.


Dampdyse til en fantastisk cappuccino

Dampdysen er let at rengøre for hygiejne og bekvemmelighed og giver dig mulighed for at forberede en bred vifte af drikkevarer. Nyd en cremet cappuccino derhjemme.


Stor beholder til kaffebønner

Krups automatiske kaffemaskine har et kompakt design, men har en vandtank på 1,7 l og en beholder til 260 g kaffebønner.


Hukommelse funktion

Produktet er udstyret med en brugervenlig hukommelsesfunktion, der giver dig mulighed for at gemme 2 forskellige drikkeopskrifter og beholde dine yndlingsindstillinger for perfekte resultater hver gang.


XS6000 cappuccino tilbehør

Med denne beholder i rustfrit stål kan du opbevare din mælk under optimale forhold, selv i køleskabet. Brug den sammen med cappuccinoskummeren for at få et tykt mælkeskum, nøglen til en perfekt cappuccino!

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser