Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
KRUPS Espresseria EA810770 automatisk kaffemaskine, 1,7 l, 1400 W, 15 bar, rød

1 / 1

KRUPS Espresseria EA810770 automatisk kaffemaskine, 1,7 l, 1400 W, 15 bar, rød

3.191 kr.
Lækker kaffe lavet med lethed Ønsker du en fuldautomatisk espressomaskine, der giver dig en stærk smag, ren aroma og en uovertruffen kaffedrikningsoplevelse? Med Krups Essential-serien opdager du en elegant, effektiv, pålidelig og prisvenlig automa
Læs mere

Lækker kaffe lavet med lethed

Ønsker du en fuldautomatisk espressomaskine, der giver dig en stærk smag, ren aroma og en uovertruffen kaffedrikningsoplevelse? Med Krups Essential-serien opdager du en elegant, effektiv, pålidelig og prisvenlig automatisk espressomaskine. Det har en brugervenlig grænseflade, og muligheden for at justere temperatur, slibeniveau og drikkevarevolumen hjælper dig med at servere en personlig kaffe, der passer til dine præferencer. Dette kompakte produkt har en beholder med 260 gram bønner og en 1,7-liters vandtank til at lave op til 9 perfekt afbalancerede drikkevarer uden at fylde espressomaskinen op.


Nyd perfekt espresso lavet let

Det patenterede Thermoblock-system frigiver den fulde smag af kaffe i sin reneste essens. Nyd ekstraordinære drinks, en sand eksplosion af smag og aromaer.


Præcis kontrol

Takket være LED-indikatorlamperne har du fuld kontrol over espressomaskinen for maksimal præcision.


Kompakt termobloksystem (CTS)

Perfekt temperatur fra den første kop kaffe takket være Thermoclock-teknologien. Forinfusionshovedet er placeret i midten af Thermoblock-varmesystemet. Resultatet er en optimal temperatur fra den første til den sidste kop kaffe.


Essentiel espressomaskine giver dig essensen af en perfekt espresso. Takket være det kompakte design og 3 niveauer af temperatur og kafferistning hjælper Krups automatiske espressomaskine dig med at værdsætte den sande smag af en afbalanceret og fyldig espresso.


Konisk metalsliber

Metalkaffekværnen er designet til at give professionelle baristaer sliberesultater og har 3 indstillinger for at opnå teksturer, der giver ekstraordinære drikkevarer som ristretto, espresso eller kaffe.


Metalkværn med 3 størrelsesindstillinger til formaling af kaffebønner    


Dampdyse til en fremragende cappuccino

Dampdysen er let at rengøre for ekstra hygiejne og bekvemmelighed og giver mulighed for at fremstille et stort antal drikkevarer. Nyd en cremet cappuccino derhjemme.


Justerbar kaffeskummer

For mere bekvemmelighed og alsidighed er den justerbare kaffedyse den perfekte løsning til brug af et stort antal krus eller kopper i forskellige størrelser.  


Perfekt resultat fra ristretto til espresso lungo

Oplev et komplet udvalg af fremragende og kraftfulde smag takket være de resultater, der er opnået med Krups automatiske espressomaskine, fra kort espresso til lang kaffe.


 Pump med 15 bar tryk for at opnå perfekt smag og umiskendelig aroma.


Indbygget kværn

Præcision og ensartet formaling af bønner til frisk, aromatisk kaffe hver gang.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser