Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
KRUPS Espresseria EA8105 automatisk kaffemaskine, 1,6 l, 1450 W, 15 bar, sort/hvid
KRUPS Espresseria EA8105 automatisk kaffemaskine, 1,6 l, 1450 W, 15 bar, sort/hvid
KRUPS Espresseria EA8105 automatisk kaffemaskine, 1,6 l, 1450 W, 15 bar, sort/hvid

1 / 3

KRUPS Espresseria EA8105 automatisk kaffemaskine, 1,6 l, 1450 W, 15 bar, sort/hvid

3.564 kr.
Nyd perfekt espresso på en nem måde Det patenterede Thermoblock-system frigiver den fulde smag af kaffe på sin reneste essens. Nyd ekstraordinære drikkevarer, en ægte eksplosion af smag og aromaer. Lækker kaffe på en nem måde Ønsker du en fuld
Læs mere

Nyd perfekt espresso på en nem måde

Det patenterede Thermoblock-system frigiver den fulde smag af kaffe på sin reneste essens. Nyd ekstraordinære drikkevarer, en ægte eksplosion af smag og aromaer.


Lækker kaffe på en nem måde

Ønsker du en fuldautomatisk espressomaskine, der giver dig en kraftfuld smag, ren aroma og en uovertruffen kaffedrikningsoplevelse? Med Krup Essential-serien vil du opdage en elegant, effektiv, pålidelig og prisbillig automatisk espressomaskine. Det har en brugervenlig grænseflade, og evnen til at justere temperatur, slibningsniveau og drikkevolumen hjælper dig med at servere en personlig kaffe, der passer til dine præferencer. Dette kompakte produkt har en beholder med 260 gram bønner og en 1,7-liters vandtank til at lave op til 9 perfekt afbalancerede drikkevarer uden at genopfylde espressomaskinen.


Essentiel espressomaskine giver dig essensen af en perfekt espresso. Takket være det kompakte design og 3 niveauer af temperatur- og kafferistning hjælper Krups automatiske espressomaskine dig med at sætte pris på den sande smag af en afbalanceret og fyldig espresso.


Præcis kontrol

Takket være LED-indikatorlamperne har du fuld kontrol over espressomaskinen for maksimal præcision.


Metal konisk kværn

Metal kaffekværnen er designet til at give professionelle baristaer slibning resultater og har 3 indstillinger for at opnå teksturer, der giver ekstraordinære drikkevarer såsom ristretto, espresso eller kaffe.


Dampdyse til en god cappuccino

Dampdysen er nem at rengøre for hygiejne og bekvemmelighed og giver dig mulighed for at tilberede en bred vifte af drikkevarer. Nyd en cremet cappuccino derhjemme.


Justerbar kaffe frother

For mere bekvemmelighed og alsidighed er den justerbare kaffedyse den perfekte løsning til brug af et stort antal krus eller kopper i forskellige størrelser.


Perfekt resultat fra ristretto til espresso lungo

Oplev et komplet udvalg af fremragende og kraftfulde smagsoplevelser takket være de resultater, der er opnået med Krups automatiske espressomaskine, fra kort espresso til lang kaffe.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser