Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
KRUPS Arabica Latte EA819E10 automatisk kaffemaskine, 1.7l, 1450W, 15 bar, antracit
KRUPS Arabica Latte EA819E10 automatisk kaffemaskine, 1.7l, 1450W, 15 bar, antracit
KRUPS Arabica Latte EA819E10 automatisk kaffemaskine, 1.7l, 1450W, 15 bar, antracit

1 / 3

KRUPS Arabica Latte EA819E10 automatisk kaffemaskine, 1.7l, 1450W, 15 bar, antracit

4.827 kr.
Let at bruge til perfekte øjeblikke Krups Arabica Latte automatiske skimmere garanterer resultater af høj kvalitet for alle dine foretrukne kaffebaserede drikkevarer, fra ristretto til uimodståelig cappuccino. Mælkebeholderen giver dig mulighed for
Læs mere

Let at bruge til perfekte øjeblikke

Krups Arabica Latte automatiske skimmere garanterer resultater af høj kvalitet for alle dine foretrukne kaffebaserede drikkevarer, fra ristretto til uimodståelig cappuccino. Mælkebeholderen giver dig mulighed for at få en perfekt cappuccino. LCD-skærmen er enkel og intuitiv at bruge til hurtig brygning. Krups Quattro Force-systemet garanterer en enestående smag takket være specialdesignet teknologi til optimal stegning, perfekt presning af bønner, brygning og selvhelbredelse.


Krups Arabica Latte automatisk espressomaskine: Let at bruge til perfekte øjeblikke

Den automatiske espressomaskine Krups Arabica Latte er den nemmeste måde at nyde perfekt kaffe, fuld af smag og aroma i dit eget hjem. Det har en brugervenlig grænseflade, der gør det nemt at brygge kaffe og leverer enestående espresso og cappuccino lige ind i din kop med et tryk på en knap. De 3 forudindstillede indstillinger for mælkemængde giver dig mulighed for at oprette cremede kaffe- og mælkedrikke, lige som du vil have dem, mens det intelligente system giver dig mulighed for at huske dine egne 4 opskrifter. Alt dette leveres med Krups Quattro Force System til perfekt kaffe.


KRUPS Arabica Latte EA819E10 automatisk espressomaskine

Automatisk espressomaskine med en stor, brugervenlig LCD-skærm og knapper til nemt at lave perfekte kaffebaserede drikkevarer derhjemme;

Brugervenlig og intuitiv grænseflade med en LCD-skærm;

Fra espresso til cappuccino med et tryk på en knap;

Læser op til 4 brugerdefinerede opskrifter: 2 til espresso og 2 til cappuccino;

Let at rengøre takket være det automatiske vedligeholdelsesprogram, mens mælkebeholderen er let at fastgøre, afhafnlige og rengøre, den består af tre dele;

Konisk skumglas i rustfrit stål for perfekt tekstur og maksimal smag, lavet af materialer af høj kvalitet til langvarig ydeevne;

Smart design for maksimal bekvemmelighed: aftagelig vandbeholder, tilgængelig beholder til bønner og opsamler til malet kaffe;

Krups Quattro Force-system til en perfekt espresso: optimeret stegning, presning, brygning og selvhærdning.


Tilpas dine drinks

Skift fra opskrifter med sort kaffe til opskrifter med mælkebaseret kaffe. Drik din kaffe, som du vil have den. Du kan vælge kaffens styrke og mængden af kaffe eller mælk, der bruges. For perfekt personalisering kan du justere kaffens styrke med kaffekværnen - jo finere slibningen er, desto stærkere og cremet er kaffen. Hvor fin kværnen er, afhænger også af typen af kaffebønner: Velristede bønner har brug for en kraftig slibning, og mindre ristede bønner har brug for en fin slibning. Brew op til 2 sorte kaffe sorter på én gang. Tilpas din kaffe, som du vil have den.


Kraftigt varmesystem

Arabica Latte har et varmesystem, der giver bedre temperaturkontrol for optimal udsugning. Takket være denne teknik kan du spare tid, da det kun tager 30 sekunder fra det tidspunkt, du trykker på knappen, til brygningen begynder. Du sparer også strøm takket være A-kategorien energiforbrug.


Husk op til 4 yndlingsopskrifter

Dispenseren giver dig mulighed for at gemme op til 4 personlige opskrifter: 2 til kaffebaserede drikkevarer og 2 til mælkebaserede drikkevarer. Denne funktion er ideel til at spare tid og nyde dine yndlingsdrinks.


Bedste kaffekvalitet og smag

Få perfekt smagende kaffe hver dag, kop efter kop. Arabica Latte er udstyret med den eksklusive Krups Quattro Force teknologi, der giver en afbalanceret kaffe fuld af smag og aroma. Denne teknologi optimerer hvert trin i kaffebrygningen for at levere kompromisløse resultater.


Brew som en barista

Krups kværn i rustfrit stål giver hurtige og jævne resultater. Vælg en af de 2 broindstillinger for at få et personligt resultat.


Brew som en barista

UltraFlat brygningssystemet garanterer en glat brygning med 30 kg strøm til perfekt malet kaffe fuld af smag og aroma.


Pålidelig og holdbar metalkonstruktion

Komponenter i interiør og rustfrit stål af høj kvalitet giver hurtig opvarmning for perfekte resultater fra den første kop. Bryggeren kræver en lav brygnings- og vandmængde takket være det eksklusive brygningssystem. Den koniske skimmer i rustfrit stål giver optimal vandgennemstrømning for perfekt smag og aroma. Arabica Latte er lavet af rustfrit stål og garanterer enestående kvalitet og langvarig ydeevne dag efter dag.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser