Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

KENWOOD Titanium Chef Patissier XL Food Processor KWL90.164SI, Vessel 7l, 1400W, 13 Gears, Silver
KENWOOD Titanium Chef Patissier XL Food Processor KWL90.164SI, Vessel 7l, 1400W, 13 Gears, Silver
KENWOOD Titanium Chef Patissier XL Food Processor KWL90.164SI, Vessel 7l, 1400W, 13 Gears, Silver

1 / 3

KENWOOD Titanium Chef Patissier XL Food Processor KWL90.164SI, Vessel 7l, 1400W, 13 Gears, Silver

8471 kr.
Rek pris. 8628 kr.
Chef Patissier XL er designet til madlavningsentusiaster og hjælper dig med at flytte kulinariske grænser og udforske nye gastronomiske muligheder. I madlavningens verden er inspiration og kreativitet lige så vigtig som den mad, du laver. Så Titani
Læs mere

Chef Patissier XL er designet til madlavningsentusiaster og hjælper dig med at flytte kulinariske grænser og udforske nye gastronomiske muligheder.

I madlavningens verden er inspiration og kreativitet lige så vigtig som den mad, du laver. Så Titanium Chef Patissier XL foodprocessoren er en pålidelig køkkenhjælper, der giver alsidighed til dine retter.


Chef Patissier XL er designet til kulinariske entusiaster, der ønsker professionalisme og perfektion i deres eget køkken. Den effektive, ergonomiske og alsidige robot er resultatet af mange års teknisk forskning og åbner nye kulinariske horisonter ved at skabe en bred vifte af retter.


Opret forbindelse til Kenwood World-mobilappen for trinvis kulinarisk inspiration, smelt hurtigt chokolade med varmesystemet, og mål ingredienser direkte i skålen i foodprocessoren med den indbyggede EasyWeigh-skala.


Titanium Chef Patissier XL er robust og holdbar og står sikkert på din bordplade, selv når du ælter de største mængder dej, og skålens belysningssystem hjælper dig med at have 100 % kontrol over dine retter.


Kenwood Titanium Chef Patissier XL giver dig den præcision og effektivitet, du har brug for til at tilberede en lang række lækre retter. Madprocessoren er udstyret med Kenwoods mest avancerede teknologi og tilbereder alt fra tætte deje til luftige cremer.

Uanset om du prøver en ny opskrift eller en gammelkendt opskrift, der er blevet afprøvet i generationer, hjælper Chef Patissier XL passionerede kokke med at skabe retter til de højeste standarder.


1400 W motor

Takket være den kraftige 1400 W-motor er Titanium Chef Patissier XL foodprocessoren velegnet til alt fra lette cremer til tunge deje, der kræver æltning. Digital styring af motorkraften, afhængigt af din foretrukne tilberedning.


13 hastighedsindstillinger

Foodprocessoren har en moderne, intuitiv knap til effektive hastighedsændringer, uden at processoren stopper med at køre. Vælg den rigtige hastighed for den perfekte tilberedning!


System til belysning af skålen

For at give dig fuld kontrol har Kenwood introduceret en innovativ løsning, der belyser skålens inderside, så du nemt kan overvåge måle-, blandings- og tilberedningsprocessen.


Kenwood World mobilapp

Vælg din daglige dosis kulinarisk inspiration via Kenwood World-mobilappen. Få glæde af over 100 forskellige opskrifter, der er inspireret af alle køkkener fra hele verden, trin for trin. Opret forbindelse til Kenwood World App med din mobilenhed, vælg din yndlingsopskrift, og indstil indstillingerne for din foodprocessor direkte fra appen. På få sekunder begynder Titanium Chef Patissier XL at lave mad, og det endelige resultat vil overgå alle forventninger.


De forudindstillede funktioner i det integrerede EasyWarm-varmesystem sikrer, at du kan tilberede dej, smelte chokolade eller lave marengs direkte i skålen i foodprocessoren. Tilberedningsfunktioner, som ikke kræver opvarmning af skålen, omfatter piskning af æggehvider, tilberedning af kagedej og æltning af dej.


Integreret EasyWarm® grydeopvarmningssystem

Kenwood Chef Patissier XL leveres med et opvarmningssystem med en 7-liters skål. Få glæde af den stærkeste og hurtigste opvarmningsmetode til at smelte chokolade, smør eller lave perfekt æltede deje. Vælg den rigtige temperaturindstilling blandt de 9 tilgængelige, afhængigt af den endelige tilberedning. Skålopvarmningssystemet hjælper dig med at spare tid takket være innovativ teknologi.


Integreret EasyWeight-skala

Spar tid, og glem alt om beskidte beholdere! Chef Patissier XL har en integreret vægt, hvormed du kan veje ingredienserne direkte i skålen til foodprocessoren. Hurtigt og nemt kan du piske alle de ingredienser, der er nødvendige for at opnå et lækkert resultat.


6 cm LCD berøringsskærm

Administrer indstillingerne og funktionerne i Chef Patissier XL med et enkelt tryk på den integrerede digitale menu. Skærmen på siden af foodprocessoren er farverig, taktil og intuitiv, og den giver dig mulighed for at tilpasse tilberedningen af dine kulinariske lækkerier.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme