Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

KENWOOD Titanium Chef Patissier XL Food Processor KWL90.164SI, Fartøj 7l, 1400W, 13 gear, Sølv
KENWOOD Titanium Chef Patissier XL Food Processor KWL90.164SI, Fartøj 7l, 1400W, 13 gear, Sølv
KENWOOD Titanium Chef Patissier XL Food Processor KWL90.164SI, Fartøj 7l, 1400W, 13 gear, Sølv

1 / 3

KENWOOD Titanium Chef Patissier XL Food Processor KWL90.164SI, Fartøj 7l, 1400W, 13 gear, Sølv

9.222 kr.
Kokken Patissier XL er designet til madlavningsentusiaster og hjælper dig med at skubbe kulinariske grænser og udforske nye gastronomiske muligheder. I madlavningens verden er inspiration og kreativitet lige så vigtig som den mad, du laver. Titaniu
Læs mere

Kokken Patissier XL er designet til madlavningsentusiaster og hjælper dig med at skubbe kulinariske grænser og udforske nye gastronomiske muligheder.

I madlavningens verden er inspiration og kreativitet lige så vigtig som den mad, du laver. Titanium Chef Patissier XL foodprocessoren er således en pålidelig køkkenhjælper, der tilføjer alsidighed til dine retter.


Kokken Patissier XL er designet til kulinariske entusiaster, der ønsker professionalisme og perfektion i deres eget køkken. Den effektive, ergonomiske og alsidige robot er resultatet af flere års teknologisk forskning og åbner op for nye kulinariske horisonter for at skabe en bred vifte af retter.


Opret forbindelse til Kenwood Worlds mobilapp for at få trinvis inspiration, smelt hurtigt chokolade med varmesystemet, og mål ingredienserne direkte i foodprocessorskålen med den indbyggede EasyWeigh-vægt.


Titanium Chef Patissier XL er robust og holdbar og står sikkert på bordpladen, selv når du ælter de største mængder dej, og skålbelysningen hjælper dig med at have 100% kontrol over dine retter.


Kenwood Titanium Chef Patissier XL giver dig den præcision og effektivitet, du har brug for til at tilberede en række lækre retter. Udstyret med Kenwoods mest avancerede teknologi tilbereder foodprocessoren alt fra tætte dej til luftige vanillecremer.

Uanset om du vil prøve en ny opskrift eller en gennemprøvet opskrift, der er blevet testet i generationer, hjælper kokken Patissier XL lidenskabelige kokke med at skabe retter til de højeste standarder.


1400 W motor

Takket være den kraftfulde 1400 W motor er Titanium Chef Patissier XL foodprocessoren velegnet til alt fra lette cremer til tunge dej, der kræver æltning. Styr motoreffekten digitalt, afhængigt af din yndlingsforberedelse.


13 hastighedsindstillinger

Foodprocessoren har en moderne intuitiv knap til effektive hastighedsændringer, uden at foodprocessoren stopper med at arbejde. Vælg den rigtige hastighed for en perfekt forberedelse!


Belysningssystem til skålen

For at give dig fuld kontrol har Kenwood introduceret en innovativ løsning, der belyser skålens inderside, så du nemt kan overvåge måling, blanding og klargøring.


Kenwood World mobilapp

Vælg din daglige dosis kulinarisk inspiration via Kenwood Worlds mobilapp. Nyd over 100 forskellige opskrifter inspireret af alle køkkener fra hele verden. Opret forbindelse til Kenwood World-appen ved hjælp af din mobilenhed, vælg din yndlingsopskrift, og indstil indstillingerne for foodprocessoren direkte fra appen. På få sekunder begynder Titanium Chef Patissier XL at lave mad, og slutresultatet overgår alle forventninger.


De forudindstillede funktioner i det integrerede EasyWarm-varmesystem giver dig mulighed for at tilberede dej, smelte chokolade eller lave marengs direkte i skålen i foodprocessoren. Madlavningsfunktioner, der ikke kræver opvarmning af skålen, er for eksempel piskning af æggehvider, tilberedning af kagedej og æltning af dej.


Integreret EasyWarm® grydevarmesystem

Kenwood Chef Patissier XL har et varmesystem med en 7 liters skål. Udnyt den stærkeste og hurtigste opvarmningsmetode til at smelte chokolade, smør eller lave perfekt æltede dej. Vælg den rigtige temperaturindstilling fra de 9 tilgængelige, afhængigt af den endelige forberedelse. Skålvarmesystemet hjælper dig med at spare tid takket være innovative teknologier.


Integreret EasyWeight vægt

Spar tid og glem alt om beskidte beholdere! Kokken Patissier XL har en integreret vægt, der giver dig mulighed for at veje ingredienserne direkte i skålen i foodprocessoren. Hurtigt og nemt kan du piske alle de ingredienser, der er nødvendige for at få et velsmagende resultat.


6 cm LCD-berøringsskærm

Administrer indstillinger og funktioner i Chef Patissier XL med et enkelt tryk på den integrerede digitale menu. Skærmen på siden af foodprocessoren er farverig, taktil og intuitiv og giver dig mulighed for at skræddersy tilberedningen af dine kulinariske lækkerier.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme