Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

KENWOOD Prospero + KHC29. H0WH foodprocessor, 4,3 l skål, 1,5 l blender, 1000W, 6 hastigheder, hvid-sølv
KENWOOD Prospero + KHC29. H0WH foodprocessor, 4,3 l skål, 1,5 l blender, 1000W, 6 hastigheder, hvid-sølv
KENWOOD Prospero + KHC29. H0WH foodprocessor, 4,3 l skål, 1,5 l blender, 1000W, 6 hastigheder, hvid-sølv

1 / 3

KENWOOD Prospero + KHC29. H0WH foodprocessor, 4,3 l skål, 1,5 l blender, 1000W, 6 hastigheder, hvid-sølv

2.099 kr.
Få fremragende resultater i køkkenet med Prospero + KHC29. H0WH foodprocessor Slip din kreativitet og ælte brød eller pizza dej løs, kog kageblandinger og cremer – med Prospero+ fødevareprocessorer overskrider du dine grænser. Kenwood Prospero+
Læs mere

Få fremragende resultater i køkkenet med Prospero + KHC29. H0WH foodprocessor

Slip din kreativitet og ælte brød eller pizza dej løs, kog kageblandinger og cremer – med Prospero+ fødevareprocessorer overskrider du dine grænser.


Kenwood Prospero+ KHC29. H0WH foodprocessoren er ideel til intensiv brug i køkkenet og vil være en reel hjælp til at forberede retter og desserter hurtigere og udforske en bred vifte af madlavningsteknikker.


Den kompakte og ergonomisk designede foodprocessor er designet til at passe perfekt i ethvert køkken.


Prospero+ KHC29. H0WH er udstyret med en kraftig 1.000W motor og en bred vifte af tilbehør: en 4,3 liters skål, hvor du kan tilberede op til 1,6 kg dej, en 1,5 liters blender, en 1,4 liters foodprocessor, en citruspresse og et wienerbrød (æltekrog, blenderpude, marmortilbehør - K). Foodprocessoren giver dig således mulighed for at forberede god mad i store mængder og prøve forskellige opskrifter takket være alsidigheden af det leverede tilbehør.


Kraftig 1000W motor

Takket være den kraftfulde 1000 W-motor er foodprocessoren velegnet til alle typer præparater, fra lette cremer til tunge dej, der kræver æltning, med et udvalg af 6 hastigheder. Den nye foodprocessor teknologi giver også en 30% hurtigere blanding sats i forhold til ældre modeller.


Skål kapacitet 4,3 liter (36 muffins)

Prospero+ KHC29. H0WH har en rustfri stålskål med en generøs kapacitet på 4,3 liter, hvor du kan lave mad til hele familien. Gryden har en kapacitet, der passer til dejen volumen på 36 fluffy muffins.


3 tilbehør til skålen

For at sikre, at dine retter er alsidige, leveres foodprocessoren med tre tilbehør til blanding af mad: en K-hammer, en æltekrog til dej og en creme fraiche.


1,4 liter foodprocessor

Den medfølgende foodprocessor med en kapacitet på 1,4 liter, koteletter, skiver, koteletter og kværner selv de mest holdbare grøntsager, frugter og oste fint eller groft. På få minutter kan du få en lækker pestosauce eller finthakkede grøntsager med de medfølgende skæreknive og 3 skæreskiver for ekstra fin, fin eller grov udskæring.


1,5 liters BPA-fri plastblender

Foodprocessoren leveres med en 1,5 liters BPA-fri plastblender, hvor du effektivt kan purere de ønskede ingredienser til smoothies, supper, puréer og mange andre præparater med en cremet tekstur.


Citronpresser

Citruspressen kan nemt tilsluttes foodprocessoren, hvilket gør den til det ultimative sunde morgenmadsprodukt.


Komponenter, der kan vaskes i opvaskemaskine

Vedligeholdelses- og rengøringsprocesser er vigtige for brugen af foodprocessoren. Du kan derfor sætte delene i opvaskemaskinen i overensstemmelse med instruktionerne i betjeningsvejledningen.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme