Tilbage til toppen
Kärcher Allergistøvsuger DS6 Vandfilter

1 / 1

Kärcher Allergistøvsuger DS6 Vandfilter

2.312 kr.
Støvsuger med vandfilter i stedet for en støvpose. Kärcher DS6 filtrerer 99,99& af støvpartiklerne i luften bort. Resultatet er ren og frisk luft samt et behageligt indendørsmiljø. Det gør DS6 passende selv til allergikere. Smarte funktioner og plad
  • Filtrerer 99,9% af støvpartiklerne i luften væk
  • Når svært tilgængelige områder
  • Lang ledning med 11 m rækkevidde
  • Effekt: 650 W
Læs mere

Støvsuger med vandfilter i stedet for en støvpose. Kärcher DS6 filtrerer 99,99& af støvpartiklerne i luften bort. Resultatet er ren og frisk luft samt et behageligt indendørsmiljø. Det gør DS6 passende selv til allergikere. Smarte funktioner og pladsbesparende design, som passer perfekt i hjemmet såvel som på kontoret. Takket være alt tilbehør rengør DS6 gulve og gulvtæpper lige så nøjagtigt som smalle huller, hjørner, kanter og andre svært tilgængelige steder.

Praktiske funktioner
I vandfilteret slynges vand i høj fart. Støvpartikler som suges op fanges af det hvirvlende van og filtreres derfor meget effektivt. Støvet bindes i vandet og resultatet bliver en frisk og ren luft. Kärcher DS6 har mange fordele f.eks. en lang ledning som giver en rækkevidde på 11 m. Med teleskoprøret tilpasser du nemt arbejdshøjden, så bruget er så ergonomisk som muligt.

Hygiejnisk HEPA-filter
Støvsugeren har et HEPA-filter, som filtrerer allergifremkaldende partikler væk og giver ren luft om og om igen. Filtersystem med flere skridt bestående af et innovativt vandfilter, et mellemfilter som kan vaskes og et HEPA-filter 13.
Innovativ støvsuger i praktisk størrelse
Vandfilter som ikke kun giver ordentligt rengjorte gulve men også frisk og støvfri luft. Allergivenlig – HEPA 13-filter. Teleskoprør som du nemt regulerer rækkevidden på. Lang ledning – aktionsradius på 11 meter.

Leveres med:
Spartelmundstykke
Møbelmundstykke
Skumdæmper
Gulvmundstykke

Specifikationer:
Lydniveau
79 dB
Effekt
650 W
Filtertype
HEPA 13
Aktionsradius
11 m
Ledningslængde
7,5 m
Teleskopisk skaft
Beholder
 
2,2 l
Vægt
7,4 kg

Hurtige fakta

  • Filtrerer 99,9% af støvpartiklerne i luften væk
  • Når svært tilgængelige områder
  • Lang ledning med 11 m rækkevidde
  • Effekt: 650 W
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser