Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

KAIJU Knivsæt 3 dele

Til kassen

Se også

KAIJU Knivsæt 3 dele

(0)
Skrive en anmeldelse
949 kr.
Vejledende pris: 950,21 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    Fra 3 arbejdsdag
  • Sælges og sendes af KitchenTime
Samura fremstiller alle sine knive i japansk stål af høj kvalitet med en imponerende hårdhed på 58-61HRC for at imødekomme de høje krav, som professionelle kokke stiller til skarphed og holdbarhed. Håndtagene på alle deres knive er også designet til at give optimal følelse og komfort. Tilsammen gør disse egenskaber madlavning til en fornøjelse!

Dette er et knivsæt med 3 nyttige knive fra Samuras KAIJU-serie. Bladenes klinger er lavet af hamret kvalitetsstål med en dejlig bølget slibning, som også har kanten manuelt færdig med 3000 grus våd slibesten. Den boblende overflade betyder, at det, du skærer, ikke kommer så let ud af vakuumet. De stilfulde håndtag af pakningstræ er utroligt behagelige og får design af knivene til alle køkkentyper.

Indeholder:
- Vegetabilsk kniv 10cm
- Kniv 15cm
- Kokkekniv 20.8cm

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.