Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

IROBOT Roomba s9 + robotstøvsuger, 90l, iAdapt navigation, 3-trins AeroForce, sort-guld
IROBOT Roomba s9 + robotstøvsuger, 90l, iAdapt navigation, 3-trins AeroForce, sort-guld

1 / 2

IROBOT Roomba s9 + robotstøvsuger, 90l, iAdapt navigation, 3-trins AeroForce, sort-guld

14.358 kr.
iRobot, verdens førende virksomhed inden for hjemmerobotter, designer og bygger robotter, der gør det muligt for mennesker at gøre mere både i og uden for hjemmet. iRobot skabte kategorien støvsugerrobotter med lanceringen af robotstøvsugeren Roomba
Læs mere

iRobot, verdens førende virksomhed inden for hjemmerobotter, designer og bygger robotter, der gør det muligt for mennesker at gøre mere både i og uden for hjemmet. iRobot skabte kategorien støvsugerrobotter med lanceringen af robotstøvsugeren Roomba i 2002. Til dato har iRobot solgt mere end 25 millioner robotter på verdensplan. iRobots produktlinje, herunder Roomba-familien og Braava-familien af mopperobotter, tilbyder proprietær teknologi og avancerede koncepter til rengøring, kortlægning og navigation. iRobot®-ingeniører bygger et økosystem af robotter og smart home-teknologi.


Renere gulve. Hver dag. Med et tryk på en knap! Roomba holder gulvene rene til enhver tid, så du kan fokusere på alt andet, du ønsker. Støv og snavs i hverdagen er en uendelig opgave, så det er tid til at stifte bekendtskab med robotstøvsugeren iRobot Roomba s9+ - til hjørner, kanter og detaljerne derimellem. Med øget sugekraft* fjerner den snavs og snavs. PerfectEdge-teknologien renser i hjørner og langs kanter. Dobbelte gummibørster med flere overflader er nu 30% bredere**, de passer og sænkes mod tæppet og gulvet. 99% af allergener, pollen og skimmelsvamp er fanget i Clean Base uden at komme tilbage i luften. Ved hjælp af Imprint-teknologi kan s9+ robotstøvsugeren kortlægge og lære det hjem, den rengør, så den kan håndtere den optimalt. Plus, Roomba s9+ robotten smider sit eget snavs væk, så du ikke behøver at tænke på rengøring i ugevis.

I mere end 25 år har iRobot været den globale pioner inden for robot- og forbrugerrobotindustrien. Vores Roomba støvsugerrobotter er designet ved hjælp af innovativ teknologi og ekspertise inden for robotteknologi for at give dig produkter, der er optimeret til at rengøre dine gulve grundigt.


* sammenlignet med AeroVac-systemet i Roomba 600-serien.


** sammenlignet med Roomba 600-serien.


IADAPT 3.0-NAVIGATION MED SMART FOOTPRINT MAPPING


Det mest avancerede iAdapt 3.0 kameranavigationssystem er i stand til perfekt at rengøre områder af ubegrænset størrelse. Ved hjælp af avanceret vSLAM-navigationsteknologi modtager robotten over 2304000 datasæt i sekundet og er takket være sin intelligente Imprint-kortlægningsteknologi i stand til at genkende hvert enkelt rum. Så snart Roomba gemmer kortet i appen, kan du indstille grænserne for de enkelte værelser, navngive dem og indstille en rengøringsplan for hvert værelse. På den måde har du fuld kontrol over tidsplanen, og hvilke rum robotten skal gøre rent i. Robotten kan gemme op til 10 forskellige gulvkort.

.

AEROFORCE PREMIUM 3-TRINS RENGØRINGSSYSTEM


iRobot Roomba S9 er udstyret med det patenterede AeroForce 3-trins rengøringssystem, som koncentrerer luftstrømmen i det snævre rum mellem de roterende børster. Dette giver et højt niveau af luftacceleration, og i kombination med en højeffektiv motor øges sugeeffekten op til ti gange*.

1.Premium sidebørste


Denne specielt buede sidebørste har 5 arme og kan rengøre perfekt omkring møblerne, langs væggene, i hjørnerne og andre svært tilgængelige steder.


2.To AeroForce brede modroterende børster

Patenteret system med to gummibørster, der roterer mod hinanden med specielle riller, der samler snavs fra alle typer hårde gulve og tæpper. På hårde gulve kører børsterne snavset direkte til opsamlingsbeholderen. Ved rengøring af tæpper løsnes snavs først fra de matte fibre og opsamles derefter. Børsterne i Roomba s9 er 30% lettere, så Roomba kan rengøre op til 30% hurtigere end lavere modeller.


3.Kraftig vakuummotor

Fint støv suges op af en kraftig vakuummotor. Luftfiltrering udføres af et højeffektivt AeroForce-filter, der fanger 90% af allergener og pollen.


* sammenlignet med iRobot Roomba 600-serien


AUTOMATISK TØMNING AF AFFALDSBEHOLDEREN I DEN RENE BASE - DEN AUTOMATISKE BEHOLDER TIL BORTSKAFFELSE AF SNAVS


Automatisk tømning af containere giver uovertruffen bekvemmelighed. Med Roomba i7 og Clean Base-ladestationen kan du glemme alt om rengøring i ugevis. Engangsskiposen i den automatiske snavsbeholder kan rumme indholdet af op til 30 robotaffaldsspande. Den praktiske tømning forhindrer støv og snavs i at sprede sig i miljøet. Indikatoren på stationen viser, hvornår det er tid til at udskifte den.

Identifikation

EAN 5060359289292
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser