Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

iRobot Roomba i7 Robotstøvsuger
iRobot Roomba i7 Robotstøvsuger
iRobot Roomba i7 Robotstøvsuger
iRobot Roomba i7 Robotstøvsuger
iRobot Roomba i7 Robotstøvsuger
iRobot Roomba i7 Robotstøvsuger
iRobot Roomba i7 Robotstøvsuger

1 / 7

iRobot Roomba i7 Robotstøvsuger

4502 kr.

-7%

Rek pris. 4866 kr.
HOVEDTRÆKVelegnet til mange hårde gulve og tæpperIRobot Roomba i7 kan betjenes på forskellige typer hårde gulve, såsom parket, laminat eller fliser. Kort og mellemstablet tæpper rengøres også meget grundigt.Rens kanter takket være en lang sidebørsteR
Læs mere

HOVEDTRÆK


Velegnet til mange hårde gulve og tæpper


IRobot Roomba i7 kan betjenes på forskellige typer hårde gulve, såsom parket, laminat eller fliser. Kort og mellemstablet tæpper rengøres også meget grundigt.


Rens kanter takket være en lang sidebørste


Roomba i7 er udstyret med en lang sidebørste. Med dette får han støv og snavs fra hjørnerne i dit hjem. Ved hjælp af sidebørsten renser den også særligt grundigt langs sidebjælker og vægge.


Roomba i7 overvinder dørtrin på 2 cm


Robotstøvsugeren er i stand til at køre over dørtrin eller tæpper med en maksimal højde på 2,0 cm. Af denne grund når den automatisk det næste rum og kan sikre en omfattende rengøring.


AeroForceTM rengøringssystem med 10 gange stærkere sugekraft


AeroForceTM rengøringssystemet er et børsteløst system. I stedet for to børster har robotstøvsugeren to gummiudsugere. Disse er velegnede til en lang række hårde gulvtyper og sikrer lave vedligeholdelseskrav.


Derudover scorer iRobot Roomba i7 med en 10 gange stærkere sugekraft end sine forgængere i iRobot Roomba 600-serien. Dette sikrer, at hverken støv eller snavs efterlades.


Perfekt til kæledyrsejere og allergikere


Den stærke sugekraft og det børsteløse system gør iRobot i7 til den perfekte robothover til kæledyrsejere, da den også opfanger katte- og hundehår. Det integrerede filter med høj ydeevne sikrer en ren luft, hvorfor robotten er også velegnet til allergikere.


En robot-svæver med smartphone-app


IRobot Roomba i7 er udstyret med en WiFi-funktion og kan derfor styres via iRobot HOME-appen. Smartphone-appen (tilgængelig til iOS og Android) tilbyder mange nyttige funktioner, som du endda kan vælge, hvis du ikke er hjemme, såsom: start og stop robotten, indstil en rengøringsplan eller se rengøringskortene.


Særligt nyttigt: Ved hjælp af rengøringskortene kan du opdele dit hjem i områder. Du kan derefter bruge appen til at vælge, hvilke værelser der skal rengøres.


Et robotstøvsuger med planlægning


Via iRobot HOME-appen kan du indstille en starttid for hver ugedag. På det valgte tidspunkt starter robotten sin rengøringsopgave automatisk. Det renser et niveau i dit hjem, så længe rengøringen er afsluttet. Hvis batteriet er lavt, genoplader iRobot i7 i mellemtiden.


iRobot i7: En talentfuld navigator


IRobot Roomba i7 er udstyret med den såkaldte iAdapt 3.0 navigations- og vSLAM-teknologi. Ved hjælp af denne teknologi finder den sin vej uafhængigt gennem dit hjem ved at skabe visuelle markørpunkter.


Derudover kan den medfølgende Dual Mode Virtual Wall bruges til at begrænse rengøringsområdet, da det bygger en virtuel barriere, der ikke krydses af robotten. Dette er især nyttigt for at beskytte børns legetøj eller foderskålene til dine firbenede venner.


Kompatibel med automatisk bortskaffelse af snavs


IRobot Roomba i7 er kompatibel med den automatiske bortskaffelse af snavs fra iRobot. Dette er valgfrit tilgængeligt som tilbehør og sikrer, at det indsamlede snavs fra robotens container suges ned i en bortskaffelsespose inde i ladestationen. Bortskaffelsesposen kan rumme op til 30 belastninger. Så du behøver ikke selv at tømme robotens støvbeholder i flere uger. Dette sikrer en lav vedligeholdelse!


En robotstøvsuger med mange sensorer


Udstyret med anti-drop sensorer


Der er flere anti-drop sensorer på undersiden af ​​robotten. Med disse registrerer robot-hoover trapper og andre dråber i tide. I dette tilfælde justerer den sin retning, så den ikke taber trappen.


Snavs detektering & fuld bin teknologi


Takket være Dirt Detect-teknologien registrerer iRobot i7 stærkt snavsede områder og renser dem særligt grundigt ved at bevæge sig frem og tilbage flere gange. Bagefter vender den tilbage til de normale navigationsfunktioner. Dette sikrer, at støv og snavs fjernes fuldstændigt. Desuden giver robotten et lyssignal, hvis støvbeholderen er fuld og skal tømmes.


Særlige funktioner:


 • app-kontrol
 • Opdag snavs
 • AeroForceTM rengøringssystem
 • planlægning
 • kompatibel med den automatiske bortskaffelse af snavs fra iRobot


iRobot Roomba i7


 • 1 Opladningsstation
 • 1 Strømkabel
 • 1 Dual Mode Virtual Wall (med batterier)
 • 1 Udskiftningsfilter
 • 1 Udskiftning af sidebørste
 • 1 Brugervejledning (engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, russisk)Garanti: 2 år


Mærke: I Robot

Produktkode: iRobot Roomba i7

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .