Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

IROBOT Roomba i7 robotstøvsuger, iAdapt navigation, 3-trins AeroForce, sølv-sort
IROBOT Roomba i7 robotstøvsuger, iAdapt navigation, 3-trins AeroForce, sølv-sort
IROBOT Roomba i7 robotstøvsuger, iAdapt navigation, 3-trins AeroForce, sølv-sort
IROBOT Roomba i7 robotstøvsuger, iAdapt navigation, 3-trins AeroForce, sølv-sort

1 / 4

IROBOT Roomba i7 robotstøvsuger, iAdapt navigation, 3-trins AeroForce, sølv-sort

5.496,40 kr.
Renere gulve. Hver dag. Med et tryk på en knap. Roomba holder gulvene rene til enhver tid, så du kan koncentrere dig om alt andet, du ønsker. Støv og snavs i hverdagen er en uendelig opgave, så det er tid til at møde robotstøvsugeren iRobot Roomba i
Læs mere

Renere gulve. Hver dag. Med et tryk på en knap. Roomba holder gulvene rene til enhver tid, så du kan koncentrere dig om alt andet, du ønsker. Støv og snavs i hverdagen er en uendelig opgave, så det er tid til at møde robotstøvsugeren iRobot Roomba i7158, din partner til et renere hjem. Roomba i7158 robotstøvsugeren bruger et førsteklasses tretrins rengøringssystem med dobbelte gummibørster til flere overflader og 10 gange mere sugekraft* til at rengøre forskellige gulvoverflader i hele hjemmet. Roomba i7158 lærer, kortlægger og tilpasser sig hvert rum ved hjælp af Smart Mapping Imprint-teknologi, så du kan styre, hvilke rum der skal rengøres og hvornår. Som ekstraudstyr kan du købe Clean Base, hvor robotten automatisk kan tømme sit affald. Med iRobot HOME-appen kan du styre, hvornår, hvor og hvordan robotten renser værelserne.


* sammenlignet med AeroVac Roomba 600-serien


Vores teknologi handler ikke kun om robotter. Det handler om dig, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere tid. I mere end 25 år har iRobot været den globale pioner inden for robotteknologi og forbrugerrobotindustrien. Vores Roomba sugerobotter er designet ved hjælp af innovativ teknologi og robotekspertise til at give dig produkter, der er optimeret til at rengøre dine gulve grundigt.


IADAPT 3.0-NAVIGATION MED SMART IMPRINT-KORTLÆGNING

Takket være den mest avancerede navigationsteknologi iAdapt 3.0 formår robotten let at rengøre rum af ubegrænset størrelse på en perfekt måde. Roomba i7 har et kamera, der genkender forhindringer og typer møbler og vælger den bedste rengøringsmetode. Takket være Intelligent Imprint Mapping lærer Roomba at genkende hvert rum individuelt, så du har fuld kontrol over, hvilke rum der skal rengøres og hvornår.

MED IROBOT HOME-MOBILAPPEN KAN DU RENGØRE HVOR SOM HELST.

Uanset om du er på arbejde eller på ferie, kan du begynde at gøre rent med en smartphone eller tablet. Bare tryk på CLEAN-knappen, så starter robotten. Derudover har iRobot HOME-appen mange nyttige funktioner og vigtige oplysninger.


Roomba renser alle overflader to gange. En grundig rengøring er især værdsat i hjem med små børn eller kæledyr.


AEROFORCE PREMIUM 3-TRINS RENGØRINGSSYSTEM

iRobot Roomba i7 er udstyret med det patenterede AeroForce 3-trins rengøringssystem, som koncentrerer luftstrømmen i det snævre rum mellem de roterende børster. Dette resulterer i en høj luftacceleration, og i kombination med en højeffektiv motor øges sugekraften op til ti gange*.


FUNKTION TIL AT HOLDE ZONER UDE

Funktionen Keep Out Zones giver dig mulighed for at vælge et ubegrænset antal zoner i dit hjem, som Roomba bør undgå, når du rengør. Disse kan vælges på huskortet i iRobot HOME-appen. Minimumsstørrelsen af et sådant område er 60x60 cm. For eksempel er denne funktion nyttig til beskyttelse af området med hundemad og vand. Denne funktion erstatter de virtuelle vægge, der blev brugt i tidligere generationer af robotter.

Ilægning under rengøring


Roomba i7 overvåger intelligent batteristatus og går om nødvendigt til ladestationen for at oplade. Efter opladning fortsætter den med at rengøre, hvor den slap.


Li-Ion-batteri

Fordelen ved dette batteri er dets høje kapacitet og lange levetid.


SENSORER, DER FORHINDRER DET I AT BLIVE TABT

Sensorer på undersiden af robotten genkender områder med højdeforskelle og forhindrer ulykker som robotten, der falder ned ad trappen.

Systemer til forebyggelse af interferens


Når virksomheden designer sine robotstøvsugere, har de en typisk husstand i tankerne, og derfor har de udstyret deres robotstøvsugere med en funktion, der forhindrer kabler eller matte vipper i at blive viklet ind.


Spotprogram - den ideelle løsning til rengøring af et lille område


SPOT-programmet vil gøre din kost og fejebørste til museumsgenstande. Hvis du spilder sukker i køkkenet, eller hvis du bare vil rengøre indgangen til dit hus, kan du fra nu af aktivere SPOT-programmet, og robotten renser et rum på kun 1 m² i diameter.

Identifikation

EAN 5060359287311
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser