Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

iRobot Braava 390T Rengøringsrobot
iRobot Braava 390T Rengøringsrobot
iRobot Braava 390T Rengøringsrobot
iRobot Braava 390T Rengøringsrobot
iRobot Braava 390T Rengøringsrobot

1 / 5

iRobot Braava 390T Rengøringsrobot

2482 kr.
Fej og vask dine gulve og pas på støv og snavs med skinnende resultater Rengør dine værelser med NorthStar® navigationssystemer, selv under møbler, og undgå trapper og andre afsatser. Indsæt bare en klud og tryk på knappen for at få den renset.
  • .
  • .
  • .
Læs mere
Fej og vask dine gulve og pas på støv og snavs med skinnende resultater

Rengør dine værelser med NorthStar® navigationssystemer, selv under møbler, og undgå trapper og andre afsatser. Indsæt bare en klud og tryk på knappen for at få den renset. Fej og vask dit gulv for en naturlig glans.

Vedligeholder skinnende gulve hver dag, simpelthen
iRobot® Braava ™ gulvrengøringsrobot hjælper dig med at opretholde rene gulve. Det fejer eller vasker dine gulve med engangs- eller mikroklude.

Den nye iRobot Braava gulvrengøringsrobot er designet til at rengøre gulve hurtigt og effektivt og systematisk dækker hele dit gulv i en enkelt session. Det er let at bruge - læg i en klud, læg den på gulvet og tryk på knappen. Med sin avancerede robotteknologi holder den styr på, hvor den har været, og hvor den skal hen.

Brugervenlig
Rengøringskludene er nemme at indsætte og fjerne med den aftagelige magnetiske rengøringsplade. Indsæt en renseklud, læg den på gulvet, og vælg rengøringstilstand. Stille nok til at køre uden at forstyrre både om dagen og om natten.

Når rengøringen er færdig, vender Braava tilbage til startpunktet og slukker automatisk. Opladningsstationen giver en stilfuld, kompakt opbevaring og oplader Braava på kun 2 timer.

Rengør gulve hurtigt og systematisk dækker hele gulvet i en session
Bruger specielt udviklede rengøringsduge af mikrober eller engangsklude. Fungerer på alle hårde gulve inklusive fliser, vinyl,
træ og laminat.

Indeholder:
NorthStar navigationsenhed og "C" batterier
Rengøringsplade
2 mikroklude til fejning
2 mikroklude til vask
Pro-Clean reservoirplade
NiMH-batteri, 2000 mAh
EU-adapter
Turboladning

]]>

Hurtige fakta

  • .
  • .
  • .
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme