Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Indbygget ovn BEKO BIR19400DXPS, elektrisk, selvrensende, 72 l, 12 funktioner, klasse A, sort
Indbygget ovn BEKO BIR19400DXPS, elektrisk, selvrensende, 72 l, 12 funktioner, klasse A, sort
Indbygget ovn BEKO BIR19400DXPS, elektrisk, selvrensende, 72 l, 12 funktioner, klasse A, sort
Indbygget ovn BEKO BIR19400DXPS, elektrisk, selvrensende, 72 l, 12 funktioner, klasse A, sort

1 / 4

Indbygget ovn BEKO BIR19400DXPS, elektrisk, selvrensende, 72 l, 12 funktioner, klasse A, sort

6.020 kr.
Mørk Inox elegance Dark Inox-designet har et førsteklasses look og giver køkkenet et nyt strejf af innovation, der tilbyder en elegant mulighed for et personligt rum. Med den nyeste teknologi og en fingeraftrykssikker overflade forbliver dine enhed
Læs mere

Mørk Inox elegance

Dark Inox-designet har et førsteklasses look og giver køkkenet et nyt strejf af innovation, der tilbyder en elegant mulighed for et personligt rum. Med den nyeste teknologi og en fingeraftrykssikker overflade forbliver dine enheder rene hele dagen lang. Fuldend dit indbyggede univers med alle produkterne i kollektionen: ovn, komfur, emhætte, kombineret køleskab og opvaskemaskine.


Pyrolytisk selvrensende

Vi forstår, hvor svært det kan være at bruge timer på at rengøre din ovn. Derfor renser vores ovne med pyrolytisk selvrensningsprogram sig selv med et tryk på en knap. Beko ovne forvandler fedt og snavs til aske. Askerester fjernes ved at tørre af med en tør klud.


Surf® teknologi

Koger jævnt og jævnt på alle niveauer til placering af bakken. Med Surf-teknologi® får dine retter den ydeevne, som en professionel madlavningsproces giver. Temperaturen homogeniseres ved hjælp af den varme luftstrøm fordelt gennem ovnens hulrums vægge. Denne patenterede Beko-teknologi sikrer glat bagning, uanset hvordan bakken placeres indeni.


SteamShine®

Glem alt om rengøring og skrabning af fedt og brændt madrester fra ovnen. SteamShine Cleaning gør din Beko-ovn lettere at rengøre. Tilsæt bare vand, tænd ovnen, og når vandet fordamper, blødgør snavset og kan let fjernes.


3D madlavning

Samtidig aktivering af alle varmeelementer sikrer en jævn fordeling af varmen og muliggør hurtig madlavning.


SoftClose® dør

Det nye hængselsystem sikrer, at døren lukker blødt og lydløst. Intet familiemedlem vil vide om den kulinariske overraskelse, som du forbereder på dem.


Booster

Boosterfunktionen til hurtig forvarmning forkorter den tid, det tager at nå den ønskede temperatur med op til 35%.


Varm holding

Funktionen kan bruges til at holde maden varm og til at genopvarme tallerkener eller kopper inden servering. Temperaturen reguleres automatisk. Med den elektroniske styring med display kan temperaturen justeres med en præcision på 5 °C i området 40-100 °C.


Konventionel madlavning

Det øvre og nedre varmeelement fungerer samtidigt uden ventilator. Denne traditionelle bagetilstand anbefales, når du bager kager, fine kager eller kiks.


Ventileret bagning

Denne funktion sikrer en jævn fordeling af varmen i ovnen og fremskynder tilberedningsprocessen.


Ventileret grill

Luften opvarmet af de øvre og nedre varmeelementer fordeles jævnt og hurtigt i ovnen ved hjælp af ventilatoren. Den er ideel til madlavning af sprød fisk, kyllingebryst eller artiskok.


Lav grill

Perfekt til tilberedning af en lille mængde mad, såsom chips eller toast. Den lave grillfunktion aktiverer kun midten af den øverste del af varmeelementet. Energien bruges mere effektivt.


Lavere opvarmning

Tillader kun det nederste varmeelement at tænde. Perfekt til pizzaer eller fødevarer, der kræver en endelig bruning i bunden.


Miljøventileret opvarmning

Du kan bruge denne funktion i stedet for varmeblæseren til at spare energi. Ved temperaturer på 160-220 °C er tilberedningstiden lidt længere.


Ventileret opvarmning

Den cirkulære varmelegeme omkring ventilatoren garanterer samtidig tilberedning af op til tre retter uden at blande lugtene.


Pizza

Skaber de perfekte betingelser for bagning af pizzadej ved samtidig at aktivere bageelementerne i ovnbunden, ventilatorassisteret opvarmning og kogeventilatoren.


Afrimning funktion

Ventilatoren tillader varm luft at cirkulere i ovnen for at optø maden på få minutter.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser