Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Indbygget opvaskemaskine BEKO BDIN38531D, Hygiejneskjold, 15 sæt, 8 programmer, 60 cm, klasse D, sort kontrolpanel
Indbygget opvaskemaskine BEKO BDIN38531D, Hygiejneskjold, 15 sæt, 8 programmer, 60 cm, klasse D, sort kontrolpanel
Indbygget opvaskemaskine BEKO BDIN38531D, Hygiejneskjold, 15 sæt, 8 programmer, 60 cm, klasse D, sort kontrolpanel

1 / 3

Indbygget opvaskemaskine BEKO BDIN38531D, Hygiejneskjold, 15 sæt, 8 programmer, 60 cm, klasse D, sort kontrolpanel

5.869 kr.
5.922 kr.
INTENSIV HYGIEJNE. HygieneIntense**-funktionen er inspireret af de varme kilders rensende kraft og fjerner 99,999 % af bakterier* og vira* fra madretter for at give perfekte hygiejniske resultater, sikkert og komfortabelt, i dit eget hjem. Dampen,
Læs mere

INTENSIV HYGIEJNE.

HygieneIntense**-funktionen er inspireret af de varme kilders rensende kraft og fjerner 99,999 % af bakterier* og vira* fra madretter for at give perfekte hygiejniske resultater, sikkert og komfortabelt, i dit eget hjem. Dampen, der genereres af de høje temperaturer, dækker helt overfladen af pladerne, som derefter skylles med varmt, intenst hygiejnisk vand. 


* Enterococcus faecium, Bovine Coronavirus, Murine Norovirus ifølge test fra Hochschule Rhein-Waal. 


** HygieneIntense-funktionen gælder for Eco, Auto, Intensive, Aquaflex, Clean&Shine Quick&Shine, Fast 60' programmerne og forlænger programtiden. Vaskeprogrammer varierer afhængigt af det valgte produkt.


CORNERINTENSE™

For at sikre, at alle dine tallerkener, bestik og glas er helt rene, har Beko opvaskemaskiner også CornerIntense-teknologi, et system, der sikrer en jævn fordeling af vandstrålen og vaskemidlet i badekarret, så alle overflader vaskes grundigt, og der ikke er snavs tilbage til sidst. CornerIntense-teknologien giver dine tallerkener en upåklagelig rengøring takket være den roterende arms rektangulære bevægelser, hvorigennem vand og vaskemiddel når hvert hjørne for effektivt at fjerne snavs.


DYBVASK

Vi ved alle, at der er visse retter, som du ikke kan rengøre perfekt, uanset hvor hårdt du prøver. DeepWash tilbyder løsningen og skaber en intensiv vaskezone med tre tilbehør, der fastgør beholderne op til 30 cm over vandstrålerne. Vaskekraften i de tre jetfly garanterer intensiv rengøring af dybe kar. Udstyret er justerbart og kan foldes sammen for at skabe et intensivt 360° vaskeområde. Nu kan du vaske en række forskellige typer tallerkener, såsom flasker, kander, dåser, høje glas, sportsvandflasker, babyflasker og dybe gryder.


PROSMART™ INVERTER MOTOR

ProSmartInverter-motoren er din pålidelige partner, når du har brug for ro i sindet. Den er udstyret med en række fordele, som du allerede kan se ved første brug: 10 års garanti, energieffektivitet, som du kan se på din elregning, lavere støjniveau gennem forbedret hastighedskontrol, fravær af vibrationer og eliminering af elektromagnetiske emissioner, så du kan nyde ro i sindet med din familie. Alle disse fordele fordobles af dens holdbarhed og robusthed, hvor sliddele som kulbørster er blevet fjernet.


STOR KAPACITET 15 SÆT

Lastkapaciteten er meget mere generøs og velegnet til både feriemåltider og enkle fester med venner og familie. Skræddersyet til dine behov: nu er en skål nok til alle dine tallerkener.


AUTOMATISK DØRÅBNING

Hvis du lader døren være lukket i slutningen af vaskecyklussen, kan det forårsage uønsket lugt i opvaskemaskinen og vanskeligheder med at tørre opvasken. Funktionen Automatisk døråbning* forbedrer tørringen ved at lukke naturlig luft ind og fjerne damp fra opvaskemaskinen ved automatisk at åbne døren i slutningen af programmet. * ved hjælp af funktionen forlænges vaskecyklussen


STEAMGLOSS®

Steam Gloss*®-funktionen holder dine glas og porcelænsfade som nye. Det giver ekstra skylning og overlegen tørring uden at glansen forsvinder. *Anvendelsen af funktionen forlænger vaskecyklussen.


AUTOMATISK GLAS SKÆRM®

Denne teknologi beskytter glasvarer mod korrosion ved at afbalancere vandets hårdhedsgrad. Dette forlænger glasvarernes levetid med op til 20 gange.


HURTIGT+ ™

Fast+ ™ giver dig perfekt rengøringsdisk op til 3 gange hurtigere end konventionelle programmer. Det hæver vasketemperaturen, reducerer vandforbruget og justerer vandtrykket, hvilket forkorter vasketiden.


LET FOLDEPLADE

Pladeholderne i den nederste kurv kan nu nemt foldes sammen for at gøre den mere effektiv og give plads til store tallerkener.


DIN SENSOR

En anden smart løsning i Beko opvaskemaskiner er den specielle sensor, der registrerer, hvor beskidte opvasken er og automatisk programmerer den mængde vand, der er nødvendig til opvask.


SKÆREKASSE

Mere plads til bestik og store redskaber med den øverste bestikskuffe. Beko opvaskemaskiner udstyret med opvaskemaskine med en øverste skuffe garanterer fuldstændig fjernelse af madaflejringer, perfekt tørring af bestik og køkkenredskaber samt hygiejnisk og bekvem håndtering.


HURTIG OG STILFULD™

Dette program renser og gendanner glansen af hverdagens retter med lav snavsethed på bare 58 minutter.


INTENSIV 70°C

Dette er et program beregnet til opvask af meget beskidte tallerkener eller tallerkener, der er blevet forsinket. Dens hemmelighed er at bruge vand ved høj temperatur til vask og yderligere skyllecyklusser, herunder varmt vand.


MINI 30'

Specielt designet program til let snavsede plader og briller. For en fuld maskine skal du vaske på 30 minutter* ved 35 ° C, hvilket sparer vand, tid og energi. *Programtiden kan forlænges, hvis visse funktioner er aktiveret (f.eks. Automatisk døråbning).

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser