Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

INCA Keramisk Knivsæt 3-pak Sort

1 / 1

INCA Keramisk Knivsæt 3-pak Sort

679 kr.
Lad disse mægtige Inka-inspirerede knive overtage dit køkken med pomp og pragt! Sættet består af tre knivskarpe keramiske knive, en universalkniv (15,5 cm) en nakirikniv (16,5 cm) samt en kokkekniv (18,7 cm), som er inspireret af æstetikken fra Inka
  • Knivsæt
Læs mere
Lad disse mægtige Inka-inspirerede knive overtage dit køkken med pomp og pragt! Sættet består af tre knivskarpe keramiske knive, en universalkniv (15,5 cm) en nakirikniv (16,5 cm) samt en kokkekniv (18,7 cm), som er inspireret af æstetikken fra Inkafolket i Sydamerika. Bladet til Inca-serien er fremstillet af sintret zirkoniumdioxid. Sintring er en proces, hvor små partikler smeltes sammen og bygger en større masse ved hjælp af ekstrem varme. Når det kommer til bladet på Inca-knivene, er det keramiske emne blevet varmet op til 2000 °C i 48 timer, og resultatet er et ekstremt hårdt blad med HRC 82-89. Kan sammenlignes med hårde blade af rustfrit stål med HRC på ca. 60. Skaftet er fremstillet af ergonomisk formet ABS-plast, der både er hygiejnisk og ligger godt i hånden.

Hurtige fakta

  • Knivsæt
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .