Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger

-12%
I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger
I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger
I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger
I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger
I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger
3819 kr.
Vejledende pris: 4340 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-7 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af Techno Mobil Plus Ltd.

Overvåg prisen på produktet

HOVEDTRÆK


SMART


Renser et helt niveau i dit hjem: Med Smart Mapping og vSLAM®-teknologi navigerer Roomba® 980-robotstøvsugeren problemfrit dit hjem og holder øje med, hvor det har været, og hvor det endnu ikke skal rengøres.

Renser indtil jobbet er udført: Roomba® 980 støvsuger robot kontinuerligt i op til 120 minutter *, genoplades derefter og genoptager rengøringen, indtil jobbet er udført.

Snavs, mød din kamp: Roomba®-robotstøvsuget fjerner snavs fra steder med høj trafik i dit hjem ved hjælp af patenteret Dirt Detect ™ -teknologi. Sensorer genkender koncentrerede områder af snavs og beder robotten om at rense dem mere grundigt.

Designet til rengøring under møbler: Roomba® robotstøvsugeren er kun 3,6 tommer høj og er designet til rengøring under senge, sofaer, tåspark og andre svært tilgængelige områder.

Vil ikke falde ned ad trapper: Cliff Detect-sensorer forhindrer robotten i at falde ned ad trappen eller vælter over drop-offs.


ENKEL


Opret forbindelse til rengøring hvor som helst: iRobot HOME-appen giver dig mulighed for at rense og planlægge bekvemt - når som helst og hvor som helst. Clean Map ™ -rapporter viser, hvor din robot rengøres sammen med detaljer såsom dækning og varighed fra afsluttede job. Modtag desuden Push-underretninger, når din robot udfører et rengøringsjob - alt sammen på din smartphone. Nu kompatibel på enheder med Amazon Alexa og Google Assistent.

Tilpasset rengøring og statusovervågning: Brug iRobot HOME-appen til at vælge brugerdefinerede rengøringsindstillinger og se status for rengøringsjobs.

Renser tæpper og hårde gulve: Auto-Adjust-rengøringshovedet tilpasser sin højde for at holde Multi-Surface-børster i tæt kontakt med forskellige gulvoverflader og griber direkte ind i både hårde gulve og tæpper

Altid klar til rengøring: Robotten vender automatisk tilbage til Home Base®-ladestationen for at genoplade i slutningen af ​​en rengøringscyklus, eller når batteriet er ved at løbe tør.

Renser efter en tidsplan: Roomba® kan forudindstilles til at støvsuge op til syv gange om ugen, hvilket betyder, at dit hjem kan forblive rent hver dag.


 REN


Maksimerer rengøringskraft: En avanceret Gen 3-motor giver Roomba®-robotstøvsugeren op til 10 gange lufteffekten * i Performance Mode, eller når robotten registrerer det rengørende tæppe.

Vind kampen mod kæledyrshår: Multi-Surface Brushes arbejder sammen for at trække kæledyrshår, støv, snavs og stort snavs ind uden at blive viklet ind.

Fejer hjørner og langs vægge: Edge-Sweeping Brush er specielt designet i en 27 graders vinkel for at feje snavs væk fra kanter og hjørner og ind i stien til 3-trins rengøringssystemet for at blive suget ud af dine gulve.

Højeffektivitetsfilteret er lavet af et specielt materiale, der fanger 99% af støv, mider og allergener så små som 10 mikron.


Hvad er der i æsken:


 • 1 iRobot Roomba 980
 • 1 Home Base ™ ladestation
 • 1 ledning
 • 2 Dual Mode Virtual Wall Barriers (batterier inkluderet)
 • 1 Ekstra filter
 • 1 ekstra sidebørste


Specifikationer:


 • Pakkens mål: 20,5 x 5,25 x 16,5 tommer
 • Pakkevægt: 13,7 lbs.
 • Robottens mål: 13,8 tommer i diameter, 3,6 tommer i højden
 • Robotvægt: 8,7 lbs.


Garanti: 2 år


Mærke: iRobot

Produktkode: iRobot Roomba 980

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .