Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger
I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger
I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger
I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger
I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger

1 / 5

I Robot Roomba 980 Robotstøvsuger

4160 kr.
Rek pris. 4340 kr.
HOVEDTRÆKSMARTRenser et helt niveau i dit hjem: Med Smart Mapping og vSLAM®-teknologi navigerer Roomba® 980-robotstøvsugeren problemfrit dit hjem og holder øje med, hvor det har været, og hvor det endnu ikke skal rengøres.Renser indtil jobbet er udfø
Læs mere

HOVEDTRÆK


SMART


Renser et helt niveau i dit hjem: Med Smart Mapping og vSLAM®-teknologi navigerer Roomba® 980-robotstøvsugeren problemfrit dit hjem og holder øje med, hvor det har været, og hvor det endnu ikke skal rengøres.

Renser indtil jobbet er udført: Roomba® 980 støvsuger robot kontinuerligt i op til 120 minutter *, genoplades derefter og genoptager rengøringen, indtil jobbet er udført.

Snavs, mød din kamp: Roomba®-robotstøvsuget fjerner snavs fra steder med høj trafik i dit hjem ved hjælp af patenteret Dirt Detect ™ -teknologi. Sensorer genkender koncentrerede områder af snavs og beder robotten om at rense dem mere grundigt.

Designet til rengøring under møbler: Roomba® robotstøvsugeren er kun 3,6 tommer høj og er designet til rengøring under senge, sofaer, tåspark og andre svært tilgængelige områder.

Vil ikke falde ned ad trapper: Cliff Detect-sensorer forhindrer robotten i at falde ned ad trappen eller vælter over drop-offs.


ENKEL


Opret forbindelse til rengøring hvor som helst: iRobot HOME-appen giver dig mulighed for at rense og planlægge bekvemt - når som helst og hvor som helst. Clean Map ™ -rapporter viser, hvor din robot rengøres sammen med detaljer såsom dækning og varighed fra afsluttede job. Modtag desuden Push-underretninger, når din robot udfører et rengøringsjob - alt sammen på din smartphone. Nu kompatibel på enheder med Amazon Alexa og Google Assistent.

Tilpasset rengøring og statusovervågning: Brug iRobot HOME-appen til at vælge brugerdefinerede rengøringsindstillinger og se status for rengøringsjobs.

Renser tæpper og hårde gulve: Auto-Adjust-rengøringshovedet tilpasser sin højde for at holde Multi-Surface-børster i tæt kontakt med forskellige gulvoverflader og griber direkte ind i både hårde gulve og tæpper

Altid klar til rengøring: Robotten vender automatisk tilbage til Home Base®-ladestationen for at genoplade i slutningen af ​​en rengøringscyklus, eller når batteriet er ved at løbe tør.

Renser efter en tidsplan: Roomba® kan forudindstilles til at støvsuge op til syv gange om ugen, hvilket betyder, at dit hjem kan forblive rent hver dag.


 REN


Maksimerer rengøringskraft: En avanceret Gen 3-motor giver Roomba®-robotstøvsugeren op til 10 gange lufteffekten * i Performance Mode, eller når robotten registrerer det rengørende tæppe.

Vind kampen mod kæledyrshår: Multi-Surface Brushes arbejder sammen for at trække kæledyrshår, støv, snavs og stort snavs ind uden at blive viklet ind.

Fejer hjørner og langs vægge: Edge-Sweeping Brush er specielt designet i en 27 graders vinkel for at feje snavs væk fra kanter og hjørner og ind i stien til 3-trins rengøringssystemet for at blive suget ud af dine gulve.

Højeffektivitetsfilteret er lavet af et specielt materiale, der fanger 99% af støv, mider og allergener så små som 10 mikron.


Hvad er der i æsken:


  • 1 iRobot Roomba 980
  • 1 Home Base ™ ladestation
  • 1 ledning
  • 2 Dual Mode Virtual Wall Barriers (batterier inkluderet)
  • 1 Ekstra filter
  • 1 ekstra sidebørste


Specifikationer:


  • Pakkens mål: 20,5 x 5,25 x 16,5 tommer
  • Pakkevægt: 13,7 lbs.
  • Robottens mål: 13,8 tommer i diameter, 3,6 tommer i højden
  • Robotvægt: 8,7 lbs.


Garanti: 2 år


Mærke: iRobot

Produktkode: iRobot Roomba 980

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .