Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Hyperice RelaxRoll SphereX

(0)
Skrive en anmeldelse
-13%
130 kr.
Vejledende pris: 148,75 kr.
Fragt fra 100 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  5-10 Arbejdsdage
  Fragt fra 100 kr.
 • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Hyperice SphereX er en let lille massagebold i 100% genanvendeligt EPP materiale, der kan masserer specifikke områder med mere dybdegående massage ved fx ryg, hofte, skuldre, fødder og andre koncentreret steder på kroppen for at lindre spændinger. Hyperice SphereX er den ideelle lille massagebold til at løsne myoser i nakke og ryg. SphereX er konstrueret i ultra let EPP materiale, der er 100% genanvendeligt og uden skadelige stoffer og kemikalier.

KORT OG GODT OM HYPERICE RELAXROLL SPHEREX

 • Lille og let massagebold
 • Perfekt specifikke områder
 • Løsner spændinger og myoser
 • God til ryg, nakke, hofte, skuldre og fødder
 • 100% genanvendelig EPP materiale
 • Vægt:32 g.
 • Made in German

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.