Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

hængende stilling
hængende stilling
hængende stilling
hængende stilling
hængende stilling

1 / 5

hængende stilling

506 kr.
Krydderistativ: Krydderistativet er lavet af kulstofstålmalet, magnetisk bagstativ, gummirulle og håndklædeholder. Design til opbevaring af køkkenkøleskabe: øverste række til opbevaring af opskrifter, bøger, aviser og krydderier, midterste række ti
Læs mere

Krydderistativ: Krydderistativet er lavet af kulstofstålmalet, magnetisk bagstativ, gummirulle og håndklædeholder.

Design til opbevaring af køkkenkøleskabe: øverste række til opbevaring af opskrifter, bøger, aviser og krydderier, midterste række til husholdningsrulleholdere (længde 23 cm), nederste række til saks, ovnvanter, stativer til mixer og seks kroge, flaskeåbnere, bestik.

Krydderistativet og opbevaringsstedet til papirhåndklæder og servietter er aftagelige og designet med en stærk magnetisk ryg til at stå alene. Rulleguide til at holde ruller eller papirhåndklæder og 6 kroge til placering og tørring af håndklæder eller tallerkener, køkkenredskaber og gadgets.

HOLDER TIL BADEVÆRELSESVASKEMASKINE: 1 opbevaringsstativ til vaskemaskine og valgfri metaloverflade. Tilføj en praktisk opbevaringsplads på siden af din vaskemaskine eller køleskab eller badeværelsesvæg til opbevaring.

Størrelse: L24cm*B6cm*H34cm. Vægt 1,1 kg, maksimal belastning 8 kg.

Identifikation

EAN 3346130411581
Producentens artikelnummer 3346130411581
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser