Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

HANDHELD MASSAGE BALL

(0)
Skrive en anmeldelse
HANDHELD MASSAGE BALL
HANDHELD MASSAGE BALL
HANDHELD MASSAGE BALL
HANDHELD MASSAGE BALL
120 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

TriggerPoint håndholdt massagebold giver en let selvmassage og smertelindring på farten. Den kompakte størrelse gør den håndholdte massagebold praktisk bærbar til en pung, gymtaske, dokumentmappe eller håndtaske for at give smertelindring på farten. Ergonomisk konturformet håndtag gør det let at bruge og sidde komfortabelt i hånden. Håndholdt rulle giver dig mulighed for at anvende den ønskede mængde tryk, varierende fra let overfladetryk til dybt ind i muskelvævet. Den ikke-friktionskugle glider glat over bar hud eller tøj uden modstand. Tryk godt på gummiknappen oven på rullen for at forhindre kuglen i at bevæge sig, hvilket skaber en krydsfriktionsmassage for ekstra lindring. Konstrueret med materialer af høj kvalitet, der er modstandsdygtige over for revner eller spaltning. Måler 3 tommer x 3 tommer og vejer 0,5 pund, hvilket gør den bekvemt bærbar. Produktet bakkes op af et års begrænset producentgaranti. Besøg Tpthrerapy.com/watch for at få adgang til det gratis online instruktionsvideobibliotek om eksperimenter om bedste praksis fra skum.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.