Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Gulvplejemaskine SE4002
Gulvplejemaskine SE4002

1 / 2

Gulvplejemaskine SE4002

2765 kr.
Tekstilplejemaskine og ru støvsuger, der opsuger både vådt og tørt snavs! Med SE 4002, som har en arbejdsbredde på 230 mm og en skylningshastighed på 1 liter / min., Kan du rengøre tæpper, møb
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Tekstilplejemaskine og ru støvsuger, der opsuger både vådt og tørt snavs!

Med SE 4002, som har en arbejdsbredde på 230 mm og en skylningshastighed på 1 liter / min., Kan du rengøre tæpper, møbler, madrasser og bilsæder helt ind i fibrene med vaskesugprincippet.

Det snavsede vand ender let i en separat aftagelig 4 liters beholder. Derudover kan du rengøre og tørre glatte gulvoverflader med det medfølgende tilbehør.

Den aftagelige ferskvandstank, der rummer 4 liter, gør det muligt at bruge maskinen som en grov støvsuger, og den støvsuger også fint støv med en papirfilterpose.

Uden tilbehør vejer tekstilplejemaskinen 8 kg, og tilbehør, der er inkluderet i standardudstyret, er en hånddyse med støvsugerfunktion til bilsæder og møbler, tryk- og sugeslange 2 m, 2 sugerør med trykregulering, skylledyse med adapter til hårde overflader, leddyse, skodyse, skodyse og RM 519.

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .