Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
GORENJE IK640CLI indbygget brændeovn, Induktion, 4 brændere, sort
GORENJE IK640CLI indbygget brændeovn, Induktion, 4 brændere, sort

1 / 2

GORENJE IK640CLI indbygget brændeovn, Induktion, 4 brændere, sort

4.743 kr.
Induktionskogeplader Induktionskogeplader opvarmes dobbelt så hurtigt som komfurer, hvilket gør dem mere økonomiske og sikre. En induktionskogeplade opvarmer kun undersiden af kogepladen, mens resten af kogepladen forbliver kold og sikker at røre v
Læs mere

Induktionskogeplader

Induktionskogeplader opvarmes dobbelt så hurtigt som komfurer, hvilket gør dem mere økonomiske og sikre. En induktionskogeplade opvarmer kun undersiden af kogepladen, mens resten af kogepladen forbliver kold og sikker at røre ved. Temperaturen justeres på stedet med et enkelt tryk, hvilket reducerer risikoen for brand. Med en komfur som denne bliver smeltet chokolade, sofistikerede saucer og andre temperaturfølsomme mesterværker en godbid som ingen anden.


PowerBoost

Når du har travlt, skal du ikke bekymre dig

PowerBoost giver ekstrem intensitet i kedeltemperaturen og reducerer ventetiden betydeligt. Det tager meget mindre tid at koge 2 liter vand sammenlignet med almindelige ovne, hvilket betyder stor effektivitet. Denne funktion findes i Gorenje induktionskogeplader.


Børnesikring

Køkkenet som et sikkert rum

ChildLock-indstillingen er perfekt til dem, der har børn. Du kan efterlade dem uden opsyn i køkkenet uden risiko, da de ikke kan ændre indstillingerne med denne mulighed.


BoilControl

Det er muligt hurtigt at koge vand og opretholde en konstant temperatur uden at en enkelt dråbe brænder. Du kan slappe af og se tv, fordi dit køkken er sikkert.


AllBoost

Alle AllBoost-ovne har mulighed for at aktivere PowerBoost-funktionen på alle kogezoner på samme tid, plus SuperBoost-funktionen på en zone, hvis det er nødvendigt. Dette giver betydeligt mere strøm og selvfølgelig tidsbesparelser!

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser