Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Global G-2 Kokkekniv 20cm

Global G-2 Kokkekniv 20cm
Global G-2 Kokkekniv 20cm
700 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Rustfrit stål
  • 20 cm

Kokkekniven er kokkens bedste ven

Det er en alsidig knivmodel, som du kan bruge til at skære, hugge og terne de fleste råvarer. Denne model har en afrundet spids, hvilket gør det lettere, når du arbejder med mindre kødstykker.

Alle med stor interesse for madlavning ved sikkert, at en skarp kniv er kokkens bedste ven, men hvad der også er vigtigt er, at den rigtige kniv bruges til den rigtige råvare. I Globals klassiske serie er der en kniv til enhver situation i køkkenet, alt fra kødøkser til fleksible filetknive, grøntsagsknive og små skræklleknive. For at give knivene en perfekt balance i hånden er skaftet fyldt med havsand.

Den første Globalkniv blev designet i Japan i 1985
Kombinationen af et slidstærkt stål, et unikt design og en ekstremt skarp kant var det, der fik interessen for Globalkniven til at vokse hurtigt. Først fik kniven fæste hos de professionelle kokke, derefter fulgte hjemmekokkene. I dag er Global et af verdens mest populære knivvaremærker.

Vores japanske knive er af højeste kvalitet og leveres meget skarpe
Når de har været brugt et stykke tid skal de slibes for at bibeholde eller gendanne skarpheden. Skarpe knive er en stor fornøjelse at arbejde med, og for at du kan få mest muligt ud af din kniv, her er nogle råd til, hvordan du bedst muligt passer på køkkenknivene.

Rustfrit stål
20 cm

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .