Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Genanvendelig silikone vatpind
Genanvendelig silikone vatpind
Genanvendelig silikone vatpind
Genanvendelig silikone vatpind
Genanvendelig silikone vatpind
Genanvendelig silikone vatpind

1 / 6

Genanvendelig silikone vatpind

516,79 kr.

-23%

Rek pris. 671,82 kr.
Silikone vatpind er et genanvendeligt, bæredygtigt og sundhedsmæssigt alternativ til vatpind, knopper og Q-tip. Det hjælper med at bekæmpe de milliarder vatpinde til engangsbrug, der produceres hver dag. Silikone vatpind er lavet af medicinsk silikon
  • Ear Candles
Læs mere
Silikone vatpind er et genanvendeligt, bæredygtigt og sundhedsmæssigt alternativ til vatpind, knopper og Q-tip. Det hjælper med at bekæmpe de milliarder vatpinde til engangsbrug, der produceres hver dag.

Silikone vatpind er lavet af medicinsk silikone. Let at rengøre, bare vask med vand eller med rengøringsmiddel
GENANVENDELIGT: Det siges, at mennesker bruger 1,5 milliarder vatpindepinde hver dag, hvilket forårsagede en enorm kilde til havforurening i vores verden. Silikonservietterne er den bedste løsning på dette problem.
Det genanvendelige Q-tip kan ikke kun rense dit øre, men kan også gøre øjenskygge, palet skønhed makeup øjenskygge, makeup sundhedspakke, læbebørste, lip gloss eller pakkebørstejord. Det er sart nok til at være egnet til følsomme kropsdele og så præcist, at det bliver en essentiel make-up.
Der er 4 farver at vælge imellem (sort, hærgrøn, lys lilla, lyseblå). Moderigtigt glidende etui kan nemt opbevares, og der er også en fast magnet i hovedet, der ikke automatisk glider af. Du kan bære den med dig overalt.
Pakken indeholder 2 stk silikonservietter i en kasse.

Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.

Hurtige fakta

  • Ear Candles
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .