Forklæde Tärnsjö-læder

Forklæde Tärnsjö-læder
Tip en ven

-42%

999 kr
Ord. pris 1733.36 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3 arbejdsdage

Fragtfrit

Sælges af KitchenTime 4,4 / 5 med 96 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 4,4 / 5
Leverancetid 4,3 / 5
Emballeringskvalitet 4,4 / 5
Mere fra KitchenTime KitchenTime er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant KitchenTime, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
  • Fragtfrit

Et forklæde i særklasse
I udviklingen af dette produkt har svenske Nordwik haft et mål: at skabe det mest eksklusive læderforklæde som markedet har set. Resultatet er et forklæde hvor materialet udelukkende kommer fra svenske dyr, hvor det bearbejdes i sveriges mest succesrige garveri og hvor det forsigtigt er mejslet ud i hånden på en svensk fabrik. Et enestående produkt til de af vores kunder som sætter pris på godt håndværk og den kompromisløse kvalitet som følger med!


Skind fra Tärnsjö Garveri
Til dette forklæde bruges der udelukkende skind fra svenske køer. Skindet garves forsigtigt på garveriet i Tärnsjö. Tärnsjö Garveri har med sin traditionelle og naturnære metoder blevet et begreb i designerkredsene. Eksklusive varemærker i møbel- og indretningsbranchen praler gerne med kvalitetsforsikringen som signales ved brug af Tärnsjö-garvet læder. 

Ved fremstillingen af det produktionsfærdige læder kløves skindet altid i 2 deler. Hver skind deles dermed op i 2 forskellige læder med lidt forskellige niveauer af kvalitet og egenskaber. Den nederste del, kaldet "spaltlæder", får en noget stivere karakter og er lidt tykkere i materialet. Den øvre del, kaldt "overlæder", har en uhørt styrke, er blødere, tyndere, mere bøjeligt og holder højest mulige standard. 

Nordwiks Tärnsjö-forklæde er altid af overlæder og er dermed noget tyndere, lettere og blødere end andre læderforklæder. 

Funktion og design
Forklædet har både en lille løkke og en praktisk mavelomme. Perfekt når du vil have dine redskaber ved hånden! Designet har Nordwik holdt enkelt. Respekten for det fine materiale fremhæves ved at unødvendige udsmykninger er valgt fra. 

Ved at justere nakkeremmen kan du selv vælge længde på dit forklæde. stropperne på bagsiden om taljen er ekstra kraftige og består af dobbeltsyet læder for endnu større holdbarhed og kvalitetsfølelse. 

Forklædet måler ca 93 x 67 cm.


Plejeråd
Læder er et levende naturmateriale som har brug for omsorg for at holde sig fint i længere tid. Rengøring sker nemmest ved at tørre læderet af med en fugtig klud. Hvis materialet efter tid begynder at få pletter anbefales der at man efter rengøring med klud, roligt gnubber lidt madolie eller læderfedt på læderets blanke side. Læderprodukter fra Nordwik er behandlet med en anelse mængde olie ved produktionen og behøver derfor ikke at behandles yderligere når du får dit produkt. Vil man alligevel give sit læderprodukt en mere mættet farve og et mere behandlet udseende kan man oliere det inden første gang det tages i brug. Her finder du et sæt med produkter som fint kan klare til læderbehandlinger!
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 271 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 164 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 93 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »