Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Fiskars Kit FF-køkkensæt m/8 dele

1 / 1

Fiskars Kit FF-køkkensæt m/8 dele

909 kr.

-32%

Rek pris. 1336,63 kr.
Færdigt sæt - med alle dele for at få en god grundopsætning i køkkenet. Perfekt til vedkommende, der netop er flyttet hjemmefra og har brug for alle de nødvendige køkkenredskaber på én gang - og af en god kvalitet! Måske den perfekte indflyttergave t
Læs mere
Færdigt sæt - med alle dele for at få en god grundopsætning i køkkenet. Perfekt til vedkommende, der netop er flyttet hjemmefra og har brug for alle de nødvendige køkkenredskaber på én gang - og af en god kvalitet! Måske den perfekte indflyttergave til den nybagte student? Fiskars Functional Form Stegepande 28 cm. Holdbar, non-stick Hardtec™ PTFE-belægning, aluminumspande med bakelithåndtag. Fiskars Functional Form Gryde 3 L Rustfrit stål. Glaslåg medfølger.  Fiskars Functional Form Medium Chef's Knife 16 cm - God og alsidig kniv Fiskars Functional Form All-purpose saks 21 cm til højrehåndede. Perfekt, selv uden for køkkenet Fiskars Essential stegespade Fiskars Essential grydeske Fiskars Essential piskeris  Fiskars Essential spaghettiske - Hullet fungerer som en målskala for to portioner spaghetti!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .