Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Fålhagen Tallerkener, 4-pak, 27 cm, Mørkegrå

Til kassen

Se også

Fålhagen Tallerkener, 4-pak, 27 cm, Mørkegrå

(0)
Skrive en anmeldelse
289 kr.
Vejledende pris: 290,90 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    Fragt 3 arbejdsdag
  • Sælges og sendes af KitchenTime

Klassisk porcelænsserie fra svenske Nordwik

Denne smukke porcelænsserie deler sit navn Fålhagen med en bydel i Uppsala - byen hvor Nordwik har sit hovedsæde. Seriens formsprog leder tankerne hen på klassiske svenske porcelænsserier, men har samtidigt sit helt eget unikke udtryk. Det smukke mønster udtrykker en livlighed, der er i balance med det enkle og funktionelle. Denne balance har været Nordviks vigtigste princip i produktionen af Fålhagen-serien. En porcelænsserie, der leverer glæde ved både højtider og ved hverdagens enklere middage.

Porcelæn af højeste kvalitet

Alle produkter i Fålhagen-serien er lavet af førsteklasses feldspatporcelæn. Tallerkner, skåle og assietter støbes i forme og behandles derefter manuelt over flere omgange, for at få det særlige  mønster frem. Til sidst bliver delene glaseret og brændt ved en temperatur på over 1300 grader. Resultatet er et holdbart og elegant porcelæn af høj kvalitet med fremragende hårdhed og smuk glans. Alle dele i Nordwiks Fålhagen-serie kan tåle maskinopvask. Den håndværksmæssige bearbejdning giver tallerkener og skåle fra Fålhagen deres unikke form og mønster. Dette medfører, at hver tallerken er unik, og kanten på tallerkenerne ikke er ens.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.