Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Esperanza Vocano Damper
Esperanza Vocano Damper
Esperanza Vocano Damper
Esperanza Vocano Damper

1 / 4

Esperanza Vocano Damper

399 kr.
En sølvdampkoger med 3 dampkoksbeholdere fra Esperanza! Ved at dampe grøntsager får du de fleste af dets vitaminer og mineraler men også for at bevare smag og farve. Når grøntsager tilberedes, kan mange af dets mineraler og vitaminer samt smagsstoff
Læs mere
En sølvdampkoger med 3 dampkoksbeholdere fra Esperanza! Ved at dampe grøntsager får du de fleste af dets vitaminer og mineraler men også for at bevare smag og farve. Når grøntsager tilberedes, kan mange af dets mineraler og vitaminer samt smagsstoffer forsvinde. Derudover bruges der som regel olie eller andet fedt, men med en damper kan du få mest og bedst ud af dine grøntsager!

Ved at dampe grøntsagerne i stedet for at bruge andre tilberedningsmetoder, kan du få flere mineraler og vitaminer, som er nemmere at beholde i grøntsagerne end ved andre tilberedningsmetoder, da de normalt forsvinder i det kogende vand. Udover at være et sundere alternativ, er det også en meget hurtig måde at tilberede grøntsager på! Både nyttigt og effektivt!

En dampkoger er uerstattelig i ethvert køkken. Det giver dig mulighed for hurtigt at tilberede maden og endda flere retter på samme tid. Med tre store beholdere kan du tilberede nogle retter i forskellige kombinationer. Den har en indbygget timer, der tæller tilberedningstiden ned og giver dig mulighed for at lave mad under behagelige forhold. Damperens enkle design gør brug og rengøring meget let.

Model: Steam Vocano / EKG009
Produktstørrelse (BxDxH): 24 x 19,3 x 37 cm
En dampskål størrelse: diameter 19 cm, højde 8,5 cm
Farve: Sølv
Volumen: 7,5 liter
Materiale: Rustfrit stål
Skridsikker underside: Ja
Gennemsigtigt design: Ja
Indikatorer: Ja
Timer: 0-60 minutter
Nominelt spændingsområde: 220-240 V
Nominel frekvens: 50/60 Hz
Strømforbrug: 400 W
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme