Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Epilator ES-EL8A
Epilator ES-EL8A
Epilator ES-EL8A
Epilator ES-EL8A

1 / 4

Epilator ES-EL8A

1047 kr.
Et epilatorhoved, der er 30% bredere og kan bevæge sig 90 grader for at kunne følge kroppens former. Et dobbelt skivesystem med to skiver og 60 pincetter, der gør din hud glattere med hvert slag. Leveres med flere forskellige nyttige tilbehør, herun
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Et epilatorhoved, der er 30% bredere og kan bevæge sig 90 grader for at kunne følge kroppens former. Et dobbelt skivesystem med to skiver og 60 pincetter, der gør din hud glattere med hvert slag. Leveres med flere forskellige nyttige tilbehør, herunder hudbeskyttelse til følsomme områder, et mindre epileringsblad til bikinilinie og underarme, barberings- og trimmehoved, kamtilbehør og tilbehør til fodpleje.

Double Disc får den anden disk til at skære alle de sugerør, som den første disk savnede. Resultatet er, at epilatoren fjerner mere hårvækst med mindre indsats.

Hastighed:
EL-serien har 3 forskellige hastigheder at vælge imellem. Du vælger dig selv afhængigt af hvilken kropsdel du behandler.

Hoved:
EL-serien har et 30% bredere epileringshoved end standardepilatorer. Det betyder, at der er plads til 60 pincetter. Flere pincetter betyder en glattere, renere hud, hver gang du bruger apparatet.

Fleksibel:
Den elektriske serie er designet til at få adgang til steder, der er svære at nå. Derfor kan hovedet bevæge sig 90 grader og kan følge kroppens former tæt på huden.

Våd og tør:
EL-serien er helt vandtæt, og du kan bruge den i badekar eller brusebad. Hårfjerning er lettere, fordi huden bliver blødere med varmt vand.

Tilbehør:
Ni forskellige tilbehør giver dig en blødhed, der holder længere, inklusive hudbeskyttelse til følsomme områder, et mindre epileringsblad til bikinilinje og underarme, barberings- og trimmehoved, tilbehør til kam og fodplejeartikler.

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme