Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Epilator EP7700 EP7 7-i-1
Epilator EP7700 EP7 7-i-1
Epilator EP7700 EP7 7-i-1
Epilator EP7700 EP7 7-i-1

1 / 4

Epilator EP7700 EP7 7-i-1

804 kr.
SMOOTH & SILKY EP7 7 I 1 EPILATOR Remington Epilator Smooth & Silky EP7 7-i-1 fra Remington giver dig den ultimative oplevelse af glat hud fra hoved til tå. Denne elegante, trådløse epilator kan bruges våd eller t&o
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
SMOOTH & SILKY EP7 7 I 1 EPILATOR

Remington Epilator Smooth & Silky EP7 7-i-1 fra Remington giver dig den ultimative oplevelse af glat hud fra hoved til tå.

Denne elegante, trådløse epilator kan bruges våd eller tør og gør den perfekt til at tage med sig i badekar eller brusebad. Det hurtigopladede batteri er klar på kort tid og giver op til 40 minutter trådløs brug.

EP7 giver et resultat, der giver op til fire uger uden uønsket hårvækst. Epilatoren har bedre ydeevne takket være de 40 komfortpincet, der fjerner 60% mere hår fra roden i et træk *. Det præcise lyse og bevægelige hoved sikrer, at du slipper af med alt hår hver gang, for at få et uovertruffen magert resultat.

For en silkeagtig hud overalt kommer EP7 7-i-1 med syv tilbehør. Vælg mellem Ultimate Contour-dæksel, præcisionsdæksel til mindre områder, lige dækning med Bikini-top eller massagedæksel med Aloe Vera for den mest blide og behagelige hårfjerning. kommer EP7 7-in1 Epilator med syv vedhæftede filer. Vælg mellem Ultimate Contour Cap, Detail Cap til mindre områder, Shaver Head med Bikini Comb eller Massage Cap med Aloe Vera for blid og behagelig hårfjerning. En eksfolierende børste hjælper med at beskytte din hud, mens et Pedikyr tilbehør hjælper dine fødder med at se og føle smidige.

Nøglefunktion 1: Brug våd eller tør for maksimal fleksibilitet
Den trådløse Smooth & Silky EP7 7-i-1-epilator kan bruges våd eller tør til at passe til dine behov, og du tager det roligt med dig i bruser. Batteriet med lang levetid genoplades hurtigt og giver 40 minutters brugstid og hurtigere

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .