Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Elektrisk lighter USB 36stk dis
Elektrisk lighter USB 36stk dis
Elektrisk lighter USB 36stk dis
Elektrisk lighter USB 36stk dis

1 / 4

Elektrisk lighter USB 36stk dis

1394 kr.
En isnende nyhed blev lige varm! Konventionelle lightere bliver ofte meget varme. Med PureFlame kan du undgå dette. Den har ingen flamme, PureFlame-lighter er køligere og gør det lettere at bruge i alle vinkler. Perfekt til at t&a
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere

En isnende nyhed blev lige varm!
Konventionelle lightere bliver ofte meget varme. Med PureFlame kan du undgå dette. Den har ingen flamme, PureFlame-lighter er køligere og gør det lettere at bruge i alle vinkler. Perfekt til at tænde små kagelys, hvor det kan være for høj varme og lavt med en almindelig lighter, der får lysene til at smelte hurtigt.

Fremtiden er ren energi
Tid til at slippe af med fossile brændstoffer og gå efter ren energi. PureFlame usb-lighter oplades med standard USB-kabel. Brug det medfølgende kabel, og oplad tænderen, når den er løbet tør for strøm. Pureflame fortæller dig, hvornår den er fuldt opladet med LED-indikatoren.

Ingen flamme, ingen gas, ingen problemer
I modsætning til konventionelle lightere, der bruger brandfarlige gasser, har PureFlame et genopladeligt lithium-ion-batteri. Ingen flamme, ingen sod. Derfor er Pureflame perfekt til belysning af stormlys, pejse og lignende.

Hvordan virker det?
Når strømmen springer mellem 2 punkter på et netkabel, ioniseres luften, og der dannes en betydelig lysbue, som også giver høj varme. Springets afstand bestemmer også brugen, strømforbruget og lyden, som PureFlame leverer. Vi mener, at vi har fundet det ideelle forhold mellem disse faktorer for at give den bedst mulige oplevelse.

Specifikationer:
- Genopladelig
- Lithium-ion-batteri
- 20 cm
- USB-kabel inkluderet
- Gummi
- Gripvenligt
- 36st i skærm
- 6 hvide, 6 fuchsia, 8 grå, 16 sorte


Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .