Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Electrolux Expressionist  Toaster EAT7800
Electrolux Expressionist  Toaster EAT7800

1 / 2

Electrolux Expressionist Toaster EAT7800

504 kr.
Denne toaster Expressionist EAT7830 i rustfrit stål med 2 slots, der passer til tykke skiver brød, giver dig fuld kontrol med Digitalvision™ timeren og den smidige Lift and Check™ funktion. HighContrast display gør den også nem og sjov at bruge Di
Læs mere

Denne toaster Expressionist EAT7830 i rustfrit stål med 2 slots, der passer til tykke skiver brød, giver dig fuld kontrol med Digitalvision™ timeren og den smidige Lift and Check™ funktion. HighContrast display gør den også nem og sjov at bruge

DigitalVision™ timer
Ikke noget gætteri. Bare løft, og tjek! Se, hvor langt tid, det tager, før din toast er klar, lige ned til sekundet, på det store letlæselige display. Ved at bruge Lift and Check™-funktionen kan du holde øje med din toast uden at afbryde ristningen. Skub den ned igen inden for ti sekunder, og timeren starter, hvor den blev afbrudt.

XL-ristekapacitet
De to ekstra store åbninger er designet til at rumme alt lige fra bredt skåret brød til tykt skårede bagels – og gøre ristningen nem.

Brødkrummebakke
De dage er ovre, hvor du skal vende din brødrister på hovedet for at få brødkrummerne ud. Denne brødrister leveres med en smart brødkrummebakke - du skal blot tage den af for skånsom og nem rengøring.

Opvarmning af brød
Kan du ikke få dit brød ned i brødristeren? Intet problem. Den sammenfoldelige varmerfunktion giver dig mulighed for at varme brød, som du ikke kan sætte i brødristeren. Forkæl dig selv og dem, du holder af med et søndagsmorgenbord med dine yndlingscroissanter og morgenmadsboller.

Tekniske specifikationer
Farve: Rustfri stål
Sekundær farve: Licorice
Integreret flutevarmer: Ja, aftagelig
Bruningskontrol: Elektronisk
Temperaturkontrol: 7
Brødløfter: Manuel
Udvendige mål, HxBxD, mm: 202x313x190

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser