Dyson V8 Motorhead Skaftstøvsuger

Dyson V8 Motorhead Skaftstøvsuger
Tip en ven
2990 kr
fra 173 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Gør trådløst rent i op til 40 minutter
 • Smart og fleksibel
 • Hygiejnisk, smart tømning
 • Slipper ren luft ud
 • Kraftfuld motor med to effektindstillinger

Dyson V8 Motorhead er en eksklusiv og effektiv trådløs støvsuger, som vil gøre rengøringen i hjemmet lettere på en revolutionerende måde. Digital V8-motor giver en stærkere sugningskraft som klarer alt fra spildte cornflakes på køkkengulvet til hundehår på sofaen, gulvtæppet eller bilen. Den smarte og fleksible konstruktion gør, at du kan forvandle den til en lille håndholdt støvsuger på nogle sekunder, og den lave vægt samt det bevægelige led mellem skaft og støvsugermundstykke gør den nem at manøvrere i hele hjemmet. 


Trådløs rengøring med det bedste resultat

Glem en ledning som begrænser dig, glem en stor klump på hjul at slæbe rundt og byd Dyson V8 Motorhead velkommen. Denne trådløse støvsuger har et kraftfuldt og opladeligt Li-ion-batteri, som giver op til 40 minutters anvendelse uden at kraften aftager. Når det er tid til at oplade batteriet, har du en medfølgende, praktisk opladningsstation, som hænges på væggen og gør det nemt at tage og sætte støvsugeren tilbage med kun en hånd.


Kraftfuld, digital V8-motor

Støvsugerens digitale V8-motor giver en imponerende sugningskraft med 15 radial-cykloner i to lag, som arbejder parallelt for at forøge luftstrømmen og opfange alle støvpartikler. Desuden vejer V8 Motorhead kun lige over to og et halvt kilo, så det er intet problem at bære den, når du støvsuger trapper eller løfter den for at støvsuge på højre højder.

Ren udgående luft – renere end det du ånder

Det er ikke kun indsugningen som er effektiv. Dyson har også tænkt på udslippet fra støvsugeren. I maskinen sidder der et effektivt filter, som fanger alle bakterier og allergener så små som 0,3 mikrometer. Hele systemet er konstrueret til at være forsejlet, så V8 Motorhead udslipper luft som er renere end luften du ånder. 

Anvend den med eller uden skaft

Den smarte konstruktion af V8 Motorhead gør, at du nemt forvandler støvsugeren fra en håndholdt gulvstøvsuger til en lille og kompakt håndstøvsuger. 

Ved at bare klikke støvsugerrøret væk og fæste mundstykke direkte på motorenheden kan du nemmere støvsugere på for eksempel sofaen og i bilen eller andre svært tilgængelige rum. 


Hygiejnisk tømning

Støvbeholderen på V8 Motorhead rummer 0,54 liter og er gennemsigtig, så du nemt ser hvor meget snavs og støv du har støvsuget. Når den er fuld, tømmer du nemt beholderen ved at trække i en stang. Så åbnes bunden på beholderen, og metalcylinderen som skiller beholderen og motoren ad kommer op. Støv og snavs tømmes hygiejnisk i skraldespanden, samtidigt med at skilleskakten rengøres. 


Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 603 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 329 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 173 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »