Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Digital sonde kødtermometer køkken trådløs madlavning bbq mad
Digital sonde kødtermometer køkken trådløs madlavning bbq mad

1 / 2

Digital sonde kødtermometer køkken trådløs madlavning bbq mad

761,06 kr.

-23%

Rek pris. 989,38 kr.
Produkt beskrivelse: Hurtig opladning og flere sonder: Hurtig opladning i 5 minutter, og den kan bruges i 4 timer. APP'en kan tilslutte fire sonder samtidigt. Bluetooth-forbindelsesafstand: Forbindelsesafstanden er begrænset til 3,3ft, når sonden e
Læs mere
Produkt beskrivelse:
Hurtig opladning og flere sonder: Hurtig opladning i 5 minutter, og den kan bruges i 4 timer. APP'en kan tilslutte fire sonder samtidigt.
Bluetooth-forbindelsesafstand: Forbindelsesafstanden er begrænset til 3,3ft, når sonden er inde i en metalafskærmet ovn, ellers er forbindelsesafstanden begrænset til 32,8ft.
Virkelig trådløst kødtermometer: trådløst kødtermometer! Brug bare et madtermometer og din smartphone til at overvåge madtemperaturen under din grill. Brug af GRATIS APP i App Store eller Google Play Butik til at forbinde proben med din smartphone eller tablets. Probe indbygget i 2 temperatursensorer: Hvis du bruger ovnen til grill, kan grilltermometeret samtidigt registrere madens temperatur og ovnens interne temperatur. Begge temperaturer vises på din smartphone. Opladning: Opbevar proben i opladeren inden brug, eller batteriet er lavt. Den eksterne strømforsyning er tilsluttet USB. Rødt lys tændt indikerer igangværende opladning. Brug: Indsæt sonden i maden, der skal grilles.
Alarm: (1) Grillalarm: Når grillmaden når den forudindstillede temperatur, alarmerer smartphonen dig ved afslutningen af grillprocessen. På det tidspunkt skal du tage maden ud og straks fjerne sonden fra ovnen. (2) Bluetooth frakoblingsalarm: Når Bluetooth-forbindelsen mellem smartphonen og sonden afbrydes, vises en alarmmeddelelse for at minde dig om at holde smartphonen tættere på sonden inden for 2 minutter, så det ikke påvirker din grillproces.

APP-interface:
Bluetooth-forbindelsesstatus, klik på Bluetooth-forbindelsen.
Fire kanalnumre, klik for at se hver probe-grillstatus.
Klik for at indstille grilltilstanden.
Klik for at se alle grillproberne.
Resterende tid 6) Madtemperatur 7) Grilltilstand
Start / Stop, klik for at starte / stoppe grillprocessen
Ovnens temperatur
Alarm for lavt batteriniveau, skal genoplade sonden
Systemindstillingsgrænseflade
Klik for at se en enkelt sonde grill, Tilslut og frakobl Bluetooth

Tilslut Bluetooth:
Download og åbn App Grill Probe. Tryk på knappen "ON" øverst på sonden efterfulgt af at klikke på "X" øverst til højre på skærmen.
Vælg derefter sonden fra listen. Bluetooth-forbindelse er tilsluttet, når skærmen viser WiFi-ikonet og viser kanalnummeret.
Afbryd Bluetooth
Klik på WiFi-ikonet i øverste højre hjørne af skærmen. Vælg derefter den tilsluttede probe, og klik på "Y" for at afbryde Bluetooth-forbindelsen.
Hvis der er en situation, hvor du ikke kan linke, skal du først kontrollere, om strømmen er tændt. Hvis du allerede har tændt, men stadig ikke kan linke, Det anslås, at Bluetooth-signalet er blokeret. Følg videobetjeningen. Eller luk appen, og sluk for strømmen, og gentag en gang.

Specifikation:
Størrelse: 5,6 tommer
Farve: sort + sølv
Materiale: rustfrit stål
Måleområde: 0 Celsius til 275 Celsius (32 til 527 Fahrenheit)
Måleområde for madtemperatur: 32F-185F
Bemærk: Indsætningsdybden skal være uden for den sikre indføringslinie

Pakkeindhold:
1 * termometer
1 * oplader
1 * USB-datalinje
1 * Instruktion
1 * kasse

Bemærk: Lysoptagelse og forskellige skærme kan medføre, at farven på elementet i billedet er lidt anderledes end den rigtige ting. Målingens tilladte fejl er +/- 1-3 cmK
Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme