Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Digital Simplicity™ Riskoger og Dampkoger 4,75L
Digital Simplicity™ Riskoger og Dampkoger 4,75L
Digital Simplicity™ Riskoger og Dampkoger 4,75L
Digital Simplicity™ Riskoger og Dampkoger 4,75L
Digital Simplicity™ Riskoger og Dampkoger 4,75L

1 / 5

Digital Simplicity™ Riskoger og Dampkoger 4,75L

479 kr.

-14%

Rek pris. 558,70 kr.
Perfekt ris hver gangHamilton Beach er USA's største varemærke indenfor køkkenapparater, takket være den kompromisløse kvalitet på produkter i kombination med deres innovative løsning på hverdagsproblemer. Denne riskoger med en volume på hele 4,75 li
Læs mere
Perfekt ris hver gangHamilton Beach er USA's største varemærke indenfor køkkenapparater, takket være den kompromisløse kvalitet på produkter i kombination med deres innovative løsning på hverdagsproblemer. Denne riskoger med en volume på hele 4,75 liter er et rummeligt produkt med masser af forskellige brugsområder og smarte funktioner. Læg blot ingredienserne ned i den, vælg program alt efter hvad du skal lave, og lad Digital Simplicity Riskogeren gøre resten! Endda udrustet med en 15 timers timer som gør at du kan forberede ingredienserne og vælge hvornår tilberedningen skal starte.Dampkogning og tilberedningsprogramDigital Simplicity er selvfølgelig den ultimative hjælp når du vil koge en omgang perfekt kogt ris, men den kan lave meget mere end det! I pakken medfølger en indsats til dampkogning. Med den kan du bruge Digital Simplicity som en førsteklasses dampkoger, perfekt til sprøde grøntsager! Har flere forskellige programmer alt efter hvad du vil lave i den. For forsigtig opvarmning kan du med fordel bruge opvarmning- og varmeholdelsesfunktionen! Når tilberedningen af risen eller dine lækre retter er færdige går Digital Simplicity ind i varmeholdelsesfunktionen så maden er varm selv om serveringen sker lidt senere. Gryden hvor tilberedningen sker er selvfølgelig aftagelig og belagt med en nonstick-belægning af høj klasse hvilket modvirker at ingredienserne brænder sig fast og samtidigt er den utrolig nem at rengøre. Både målekoppen og ske inkluderes i pakken. Hamilton Beach er så sikre på kvaliteten at de giver dig en garantitid på hele 5 år. Med Digital Simplicity har du et førsteklasses produkt som du kan stole på i år fremadrettet!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .