Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

DAMASCUS 67 Сhef's Starter Knife Sæt: Grøntsagskniv + Kniv + kokkekniv

1 / 1

DAMASCUS 67 Сhef's Starter Knife Sæt: Grøntsagskniv + Kniv + kokkekniv

1309 kr.
Rek pris. 1314,56 kr.
Samura fremstiller alle sine knive i japansk stål af høj kvalitet med en imponerende hårdhed på 58-61 HK for at imødekomme de høje krav, som professionelle kokke stiller til skarphed og holdbarhed. Håndtagene på alle deres knive er også designet til
  • Knivsæt
Læs mere
Samura fremstiller alle sine knive i japansk stål af høj kvalitet med en imponerende hårdhed på 58-61 HK for at imødekomme de høje krav, som professionelle kokke stiller til skarphed og holdbarhed. Håndtagene på alle deres knive er også designet til at give optimal følelse og komfort. Tilsammen gør disse egenskaber madlavning til en fornøjelse!DAMASCUS 67-serien har knivblader lavet af damast af rustfrit stål. Damasking er en avanceret tidligere smedningsteknik, der involverer foldning og sammenføjning af lag af stål for at optimere skarphed, holdbarhed og renhed af stålet. Det samme princip blev anvendt ved fremstilling af japansk samurai-sværd. Samuras DAMASCUS 67 knive er udstyret med et håndtag lavet af ekstremt holdbart ABS-plast, hvilket gør dem maskinvaskbare!Dette er et sæt med knive, der dækker hjemmekokkens behov. Sættet indeholder en 20 cm lang kokekniv, en alsidig 15 cm lang kniv og en fleksibel 10 cm lang grøntsagskniv! Stålet på alle klinger er dobbelthærdet, hvilket øger holdbarheden.

Hurtige fakta

  • Knivsæt
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .