Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Conga 6090 Ultra Robot Vacuum Cleaner
Conga 6090 Ultra Robot Vacuum Cleaner
Conga 6090 Ultra Robot Vacuum Cleaner
Conga 6090 Ultra Robot Vacuum Cleaner
Conga 6090 Ultra Robot Vacuum Cleaner

1 / 5

Conga 6090 Ultra Robot Vacuum Cleaner

5.184 kr.
Conga 6090 Ultra: 4 i 1 robotstøvsuger med MOP-funktion 10.000 Pa sugekraft Information Hurtig og effektiv rengøring af hjemmet med minimal indsats bliver en lov for enhver husstand. Cecotec ved dette meget godt, hvorfor de lancerede den
Læs mere

Conga 6090 Ultra: 4 i 1 robotstøvsuger med MOP-funktion 10.000 Pa sugekraft


Information


Hurtig og effektiv rengøring af hjemmet med minimal indsats bliver en lov for enhver husstand. Cecotec ved dette meget godt, hvorfor de lancerede den nyeste version af deres robotstøvsuger - Conga 6090 Ultra. Udstyret med 10.000 pascals sugekraft og innovativ cyklonteknologi gør robotstøvsugeren gulvrengøring til børns leg.


Room Plan 3.0-teknologi

"Room Plan 3.0" -teknologien, udviklet af det spanske firma Cecotec, muliggør problemfri rengøring af ethvert gulv. Robotten tilbyder forudindstillede rengøringsmodeller alt efter den type rum og gulv, som brugeren kan markere i applikationen. Derudover kan du vælge rækkefølge og rengøringsmetode for hvert af værelserne separat.


Derudover har Cecotec Conga 6090 Ultra et forbedret "Interactive MultiMap 2.0" interaktivt kortsystem, som ud over at gemme 5 forskellige kort og indstille begrænsede områder kan du vælge flere punkter eller markere et område for at rense det dybt med To gange tilstand.


4-i-1 laser kortlægning

Den nye model er udstyret med et professionelt 4-i-1-laser kortlægningssystem, der muliggør samtidig rengøring, støvsugning, mopperensning og gulvskrubning. Dette er muligt takket være den blandede tank til faste partikler og væsker. Conga 6090 Ultra scanner og kortlægger hjemmet ved 360º. Apparatet planlægger den hurtigste, mest effektive og mest intelligente rute til rengøring af hvert værelse.


En anden innovation, som robotstøvsugeren kan prale af, er “Total Surface 3.0” -teknologien, som bidrager til den maksimale optimering af batteriet. Robotten genoplades optimalt hurtigt og vender tilbage til det punkt, hvor den stoppede for at afslutte rengøringen. 14,8 V lithium-ion batteri med en kapacitet på 6.400 mAh muliggør kontinuerlig drift i op til 4 timer under optimale rengøringsforhold.


Og takket være VirtualVoice-teknologien kan robotten sluttes til Amazon Alexa og Google Assistant virtuelle stemmestyringsassistenter. På denne måde kan du indstille stemmekommandoer, såsom "start rengøring", "stop rengøring" samt sende robotassistenten tilbage til opladningsbasen.


Med “APP Control” -funktionen kan du styre rengøringsmetoderne, planlægge rengøringen, vælge sugeniveauet samt se historikken for de tidligere rengøringer.


Cecotec Conga 6090 Ultra inkluderer en Jalisco motoriseret børste lavet af to materialer med millioner af mikrofibre, der fanger selv de mindste partikler som sand, mider, mos og mel. Det tager sig også af de mest sarte gulve, såsom parket, og renser op til 3 gange bedre i en gang.


Enheden inkluderer "BestFriendCare" -systemet, der består af to udskiftelige børster, der forhindrer sammenfiltring, en speciel gummibørste til fjernelse af dyrehår fra svært tilgængelige steder, såsom tæpper og en børste med dobbelt materiale til alle typer overflader og al slags snavs.


10 rengøringsmetoder

Denne robotstøvsuger er udstyret med 10 valgbare rengøringsmetoder: "Smart Area", "Restricted Area", "Spot Cleaning", "Twice", "Auto", "Manual", "Edges", "Scrubbing", "Spiral" og "Return Home". Turbo Clean Carpet-systemet aktiverer igen Turbo-tilstand med maksimal effekt til at rengøre på den mest effektive måde. Og "Brush Pro" -teknologien, med en roterende centralbørste, renser grundigt snavs på tæpper og tæpper.


Derudover er Conga 6090 Ultra programmeret med iWater-systemet, som tillader 3 rengøringsmetoder: høj grad, ideel til dybrensning; middel kvalitet, ideel til daglig rengøring og lav kvalitet, til overfladerengøring


På samme måde styrer Wash4You-teknologien vandstanden og dispenserer strømmen på en ensartet og intelligent måde via elektronisk kontrol. Twin Floor moppen er lavet af to materialer til professionel rengøring af alle typer overflader.


Cecotec Conga 6090 Ultra er en førsteklasses, højteknologisk robotstøvsuger, der kombinerer stilfuldt design, pålidelighed og maksimal ydelse. Lav en gave til dig selv og dit hjem ved at købe denne støvsuger i dag. Det har aldrig været nemmere at rengøre gulvene.

Identifikation

EAN 8435484055543
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser