Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Champion Sous Vide IPX7 WIFI

Champion Sous Vide IPX7 WIFI
Champion Sous Vide IPX7 WIFI
Champion Sous Vide IPX7 WIFI
Champion Sous Vide IPX7 WIFI
Champion Sous Vide IPX7 WIFI
1099 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

Champion er stolte af at kunne præsentere den nyeste model af Sous Vide Circulator - CHSV510! CHSV510 er udstyret med WiFi-funktion og en ekstra høj effekt på 1200W. Du kan hente appen i iOS APP Store til Apple eller i Google Play Store til Android.

Sous Vide betyder "under vakuum" og er længe blevet anvendt på restauranter over hele verden. Ved først at vakuumpakke kød, fisk, kylling eller hvad du nu har lyst til, og derefter nedsænke det i perfekt tempereret vand, kan du opnå fantastiske resultater. Du indstiller din Sous Vide på den ønskede temperatur, placerer den på kanten af en kasserolle/gryde, starter timeren - og så passer resten sig selv. Eftersom temperaturen ligger helt stabilt er der ingen risiko for at dit kød/fjerkræ får for meget og bliver tørt. Temperaturen holder sig inden for en nøjagtighed på +/-0,1°C, fordi den cirkulerer vandet. Efter tilberedning steger du din råvare på en varm stegepande, så f.eks. din bøf får en perfekt stegeskorpe.

CHSV510 har et slankt og stilrent design og leveres med en smart stofpose til opbevaring. Det tydelige display viser aktuel temperatur og hvor lang tid der er tilbage af den tid, du har indstillet. Anvend touch-kontrollen til at justere eller indstille temperaturen - eller lad appen klare indstillingen. I Champion Sous Vide-appen kan du vælge mellem flere forudindstillede valg til både kød, fisk og grøntsager. Eller hvorfor ikke lægge dine egne livretter ind?

CHSV510 har en kraftig effekt på hele 1200W, som også gør den egnet til de større gryder op til 20l. Den smarte klemme på bagsiden gør det muligt at fastgøre Sous Vide-maskinen til enhver form for beholder uden problemer.

Specifikationer:
- Kapacitet for op til 20l (min. 6l)
- Cirkulerer 10l vand/minut
-Temperatur: 0 90°C
- Let at rengøre med aftageligt kabinet
- Touch-display til indstilling af temperatur/tid
- Timer op til 99 timer
- Præcision: +/- 0,1 °C
- Ledningslængde: 1,2 meter
- IPX7
- Klemme på bagsiden
- Markering for min./maks. vandniveau
- Effekt: 1200W
- 220-240V/50Hz
- Vægt: 1 kg
- Størrelse: 31x5,8cm
- APP: Champion Sous Vide (Sprog: Engelsk)

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.