Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

CATLER Brødrister
CATLER Brødrister

1 / 2

CATLER Brødrister

1179,95 kr.
Timeren tæller ned, indtil din lækre, sprøde brødskive er klar til at lægge grundlaget for en fantastisk morgenmad. Med liftknappen kan du kontrollere, hvordan din ristning skrider frem. Brødristeren har også en autocentreringsfunktion og er endda kl
Læs mere
Timeren tæller ned, indtil din lækre, sprøde brødskive er klar til at lægge grundlaget for en fantastisk morgenmad. Med liftknappen kan du kontrollere, hvordan din ristning skrider frem. Brødristeren har også en autocentreringsfunktion og er endda klar til ekstra tykke brødskiver. FUNKTIONER Hæver og kontrollerer funktionen for at holde styr på ristningen. Automatisk centrering af brød. Afrimning, opvarmning og varm. EKSTRA STORE RUM Brødristeren har også en centreringsfunktion og er endda klar til ekstra tykke brødskiver. STORT KONTROLPANEL Denne brødrister har en stor LED-skærm, hvor du nemt kan indtaste indstillingerne for en enkelt toast eller to sammen, såvel som ristningsniveauet, "holde-varm"-funktionen eller optøning.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .