Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
BEKO WUE8736XCM frontlæssende vaskemaskine, HomeWhiz, 8 kg, 1400 omdr./min., Klasse C, mørkegrå
BEKO WUE8736XCM frontlæssende vaskemaskine, HomeWhiz, 8 kg, 1400 omdr./min., Klasse C, mørkegrå
BEKO WUE8736XCM frontlæssende vaskemaskine, HomeWhiz, 8 kg, 1400 omdr./min., Klasse C, mørkegrå

1 / 3

BEKO WUE8736XCM frontlæssende vaskemaskine, HomeWhiz, 8 kg, 1400 omdr./min., Klasse C, mørkegrå

5.348 kr.
5.536 kr.
DAMPKURVE™ Med SteamCure-teknologi™ behøver du ikke bekymre dig om folder og delikat tøj, der har brug for ekstra pleje. Dit tøj forbliver i fremragende stand takket være dampen, der stiger op fra bunden af tromlen. Afhængigt af det valgte program
Læs mere

DAMPKURVE™

Med SteamCure-teknologi™ behøver du ikke bekymre dig om folder og delikat tøj, der har brug for ekstra pleje. Dit tøj forbliver i fremragende stand takket være dampen, der stiger op fra bunden af tromlen. Afhængigt af det valgte program kan dampen frigives i begyndelsen eller slutningen af programmet. Når dampen frigives i begyndelsen, blødgør den snavs og gør det lettere at rengøre. Når det frigives i slutningen af programmet, hjælper det dig med ikke at skulle bekymre dig om ekstra folder, stofferne bliver blødere og mere behagelige at røre ved. SteamCure er ideel til babytøj og til personer med følsom hud.


HOMEWHIZ® VIA BLUETOOTH-TEKNOLOGI

Bekos nye sortiment af homeWhiz-apparater® hjælper dig med at overvåge og administrere alle husholdningsapparater ved hjælp af din telefon eller tablet via Bluetooth.


HomeWhiz-appen® forbinder Beko-apparater, så du kan nyde mere bekvemmelighed og mere fritid. Med denne app kan du holde kontakten med dine enheder.


HJEMWHIZ

Få mere tid og bekvemmelighed i dit eget hjem med din vaskemaskine


Med Homewhiz-appen behøver du ikke længere at tage dig af snavset tøj på din prioritetsliste. Nye vaskemaskiner med HomeWhiz forenkler dit liv og giver dig kontrol. Nu kan du nemt vælge dine yndlingsapps med appen og overvåge dem eksternt.


Appen giver dig nye applikationer ud over de eksisterende, så du kan finde den bedste vaskemulighed til dit vasketøj og få meddelelser i realtid (intet vand, åben dør osv.).


Homewhiz-appen hjælper dig med at vælge applikationer, den ønskede temperatur og yderligere funktioner via Bluetooth.


PROSMART™ INVERTER MOTOR

ProSmartInverter-motoren er din betroede partner, når du har brug for ro i sindet. Den er udstyret med en række fordele, der kan mærkes lige ved første brug: energieffektivitet, som du kan se på din elregning, lavere støjniveau gennem forbedret hastighedskontrol, ingen vibrationer og ingen elektromagnetiske emissioner, så du kan nyde ro i sindet med din familie. Alle disse fordele fordobles af dens holdbarhed og robusthed, hvor sliddele som kulbørster er blevet fjernet.


HOLDBAR VARMELEGEME

Beko vaskemaskiner er udstyret med et forniklet varmeelement, der giver bedre beskyttelse mod korrosion: 40% mindre kalkaflejringer på varmeelementet. Denne ydeevne eliminerer ekstra energiforbrug og garanterer op til 100 gange længere levetid.


FJERNBETJENING

Takket være HomeWhiz-appen® og fjernbetjeningens hjælpefunktion kan du nu overvåge og administrere dine enheder via Bluetooth.


AQUAWAVE

Aquawave-teknologien med sit specielle design af badekarret skaber optimale vaskeforhold for dit vasketøj og sikrer effektiv, men skånsom rengøring uden bevægelser, der kan beskadige stoffet. Badekarrets unikke kontur og formen på padledelene gør det muligt for vasken at bevæge sig flydende under vask og efterligne bølgernes naturlige rytme. Så din yndlingsskjorte vil se ud som ny, hver gang du vasker den.


HURTIGT+

Du kan vælge at fylde maskinen med halvdelen af kapaciteten, og Fast+-funktionen forkorter vasketiden med 55%. Takket være de optimerede vasketrin og vandforbruget øges vaskemaskinens aktivitet for at opnå høj ydeevne på kortest mulig tid.


STAINEXPERT

Glem alt om at bekymre dig om snavs og tidskrævende metoder til at fjerne stædige pletter. StainExpert-programmet fjerner 24 typer pletter med forskellige sværhedsgrader fra høj til medium til lav sværhedsgrad. Programmet har flere muligheder, der involverer forskellige tidspunkter eller specielle bevægelser i badekarret under vask (iblødsætning, skylning, skylning, vridning osv.), Hvilket sikrer en fremragende rengøring af tøjet og et udseende, der er identisk med, da du købte dem.


SE RESTERENDE VASKETID

Du kan estimere den korrekte vasketid for at undgå at ændre din daglige tidsplan.


ADDXTRA

AddXtra, den funktion, du har brug for, når du vil tilføje eller fjerne et emne fra vaskemaskinen, efter at vaskeprogrammet er startet. I løbet af de første 5 minutter af det valgte vaskeprogram kan du ved at trykke på KNAPPEN START/PAUSE annullere vaskeprogrammet, tilføje eller fjerne det ønskede tøj og derefter genaktivere KNAPPEN START/PAUSE for at fortsætte vasken. Hurtigt og nemt.


AQUAFUSION

Aquafusionsteknologi, der er specielt udviklet til at reducere mængden af vaskemiddel, der spildes ved hver vask, hjælper dig med at spare penge og vaskemiddel, samtidig med at du forbedrer vaskeevnen.


LYDLØS TEKNOLOGI

Silent-Tech-teknologien sikrer en meget mere støjsvag vask takket være ProSmart Inverter-motoren og sidevægge, der er designet til at reducere støj. Lydløs betjening for fuld komfort!


HOLDBAR VARMELEGEME

Beko vaskemaskiner er udstyret med et forniklet varmeelement, der giver bedre beskyttelse mod korrosion: 40% mindre kalkaflejringer på varmeelementet. Denne ydeevne eliminerer ekstra energiforbrug og garanterer op til 100 gange længere levetid.


FORÆLDRENES

Funktionen kan aktiveres for at forhindre, at standardprogrammet ændres, især når børn spiller på vaskemaskinens kontrolpanel. Børnesikringsfunktionen gør det umuligt at få adgang til vaskemaskinens knapper under vaskeprogrammet.


ANTICREASE®

Strygning af linned og tøj vil være en fornøjelse med antisifonfunktionen. Centrifugering af vaskemaskinen er opdelt i flere faser, og badekarrets langsomme bevægelser forhindrer vasken i at blive gennemblødt. Dette forhindrer dannelsen af folder, og strygningen tager meget mindre tid.


DAMPKURS HYGIEJNE+

SteamCure Hygiene+ sikrer dyb rengøring og komplet hygiejne af dit tøj. 99,9 % allergifri* takket være dampens kraft. *støv og mider, katte- og hundehår og svampe. Hygiene+-programmet med SteamCure giver optimale rengørings- og hygiejneresultater for dit tøj (børnetøj, lagner, sengetøj, undertøj osv., bomuldstøj), der kræver en dybdegående, antiallergisk og hygiejnisk vask ved høj temperatur med en intens og forlænget vaskecyklus. Det høje hygiejniske niveau sikres af damp inden programmet starter, den lange opvarmningstid og den ekstra skylning. Programmet er testet af Allergy UK med den valgte temperaturindstilling 60 ° C og er blevet certificeret til at være effektiv til at eliminere allergener såvel som bakterier og skimmelsvamp.


MØRK PLEJE/JEANS

Hvis du er modefan, ved du, at du skal have mindst et mørkt outfit i dit skab. Darkcare-programmet er specielt designet til mørkt syntetisk tøj eller bomuldstøj. Det forhindrer blegning og holder tøjet farve som nyt.


UDENDØRS/SPORT

Programmet er designet til sports- og udendørsentusiaster og anbefales til syntetisk eller bomulds sportstøj, herunder Goretex-produkter.


ULD/HÅNDVASK

Programmet garanterer en skånsom vask af uldbeklædning uden at beskadige dem. Takket være intelligent styring af vaskemaskinens badekar og vandforsyning bliver uldtøjet ikke opvarmet, og du kan nyde din yndlingstrøje længere.


GENTLECARE

Brug dette program til at vaske sarte beklædningsgenstande (trikoter, bomuld, linned, silke osv.). Takket være maskinens langsomme bevægelse bevarer dit tøj deres fasthed.


BOMULD

Intensivt vaskeprogram designet til at undgå skader på bomuldsbeklædning.


SYNTETISKE

Programmet er designet til mindre holdbart tøj, såsom syntetiske materialer, der ikke kræver intensiv vask.


SKJORTER

Dette vaskeprogram er beregnet til bomuldsskjorter, syntetiske stoffer og kombinerede beklædningsgenstande. Dine skjorter vil se ud som nye, selv efter mange vaske!


ØKO 40-60

Du kan spare både energi og vand ved at bruge Eco 40-60 programmet. Dette program anbefales til normalt snavsede bomuldsvaske, der kan vaskes ved 40 ° C eller 60 ° C sammen i samme vaskecyklus. Programmet varer længere end andre programmer, og for en mindre mængde vasketøj kan programtiden reduceres automatisk, hvilket giver en mere økonomisk vask.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser