Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

BEKO WUE8633XST vaskemaskine med frontlæss, HomeWhiz, 8 kg, 1200 omdr./min., klasse C, hvid
BEKO WUE8633XST vaskemaskine med frontlæss, HomeWhiz, 8 kg, 1200 omdr./min., klasse C, hvid
BEKO WUE8633XST vaskemaskine med frontlæss, HomeWhiz, 8 kg, 1200 omdr./min., klasse C, hvid

1 / 3

BEKO WUE8633XST vaskemaskine med frontlæss, HomeWhiz, 8 kg, 1200 omdr./min., klasse C, hvid

4.440,56 kr.
DAMPKURVE™ Med SteamCure-teknologi™ behøver du ikke bekymre dig om folder og delikat tøj, der har brug for ekstra pleje. Dit tøj forbliver i fremragende stand takket være dampen, der stiger op fra bunden af tromlen. Afhængigt af det valgte program
Læs mere

DAMPKURVE™

Med SteamCure-teknologi™ behøver du ikke bekymre dig om folder og delikat tøj, der har brug for ekstra pleje. Dit tøj forbliver i fremragende stand takket være dampen, der stiger op fra bunden af tromlen. Afhængigt af det valgte program kan dampen frigives i begyndelsen eller slutningen af programmet. Når dampen frigives i begyndelsen, blødgør den snavs og gør det lettere at rengøre. Når det frigives i slutningen af programmet, hjælper det dig med ikke at skulle bekymre dig om ekstra folder, stofferne bliver blødere og mere behagelige at røre ved. SteamCure er ideel til babytøj og til personer med følsom hud.


HOMEWHIZ® VIA BLUETOOTH-TEKNOLOGI

Bekos nye sortiment af homeWhiz-apparater® hjælper dig med at overvåge og administrere alle husholdningsapparater ved hjælp af din telefon eller tablet via Bluetooth.


HomeWhiz-appen® forbinder Beko-apparater, så du kan nyde mere bekvemmelighed og mere fritid. Med denne app kan du holde kontakten med dine enheder.


HJEMWHIZ

Få mere tid og bekvemmelighed i dit eget hjem med din vaskemaskine


Med Homewhiz-appen behøver du ikke længere at tage dig af snavset tøj på din prioritetsliste. Nye vaskemaskiner med HomeWhiz forenkler dit liv og giver dig kontrol. Nu kan du nemt vælge dine yndlingsapps med appen og overvåge dem eksternt.


Appen giver dig nye applikationer ud over de eksisterende, så du kan finde den bedste vaskemulighed til dit vasketøj og få meddelelser i realtid (intet vand, åben dør osv.).


Homewhiz-appen hjælper dig med at vælge applikationer, den ønskede temperatur og yderligere funktioner via Bluetooth.


DOWNLOADET PROGRAM

Nu kan du nemt downloade de programmer, du ønsker, direkte fra grænsefladen på dine HomeWhiz-udstyrede® enheder med downloadprogrammet. Du kan vælge det ønskede program fra 5 forudindstillede programmer, og du kan nemt ændre det, når du har brug for det. De 5 forudindstillede programmer er: Mix, Gardin, Lingeri, Blødt legetøj, Håndklæde.


PROSMART™ INVERTER MOTOR

ProSmartInverter-motoren er din betroede partner, når du har brug for ro i sindet. Den er udstyret med en række fordele, som du allerede kan se ved første brug: energieffektivitet, som du kan se på din elregning, støjniveauet reduceres ved forbedret hastighedskontrol, fravær af vibrationer og eliminering af elektromagnetiske emissioner, så du kan nyde fred og ro med din familie. Alle disse fordele fordobles af dens holdbarhed og robusthed, hvor sliddele som kulbørster er blevet fjernet.


HOLDBAR VARMELEGEME

Beko vaskemaskiner er udstyret med et forniklet varmeelement, der giver bedre beskyttelse mod korrosion: 40% mindre kalkaflejringer på varmeelementet. Denne ydeevne eliminerer ekstra energiforbrug og garanterer op til 100 gange længere levetid.


FJERNBETJENING

Takket være HomeWhiz-appen® og fjernbetjeningens hjælpefunktion kan du nu overvåge og administrere dine enheder via Bluetooth.


AQUAWAVE

Aquawave-teknologien med sit specielle design af badekarret skaber optimale vaskeforhold for dit vasketøj og sikrer effektiv, men skånsom rengøring uden bevægelser, der kan beskadige stoffet. Badekarrets unikke kontur og formen på padledelene gør det muligt for vasken at bevæge sig flydende under vask og efterligne bølgernes naturlige rytme. Så din yndlingsskjorte vil se ud som ny, hver gang du vasker den.


HURTIGT+

Du kan vælge at fylde maskinen med halvdelen af kapaciteten, og Fast+-funktionen forkorter vasketiden med 55%. Takket være de optimerede vasketrin og vandforbruget øges vaskemaskinens aktivitet for at opnå høj ydeevne på kortest mulig tid.


ADDXTRA

AddXtra, den funktion, du har brug for, når du vil tilføje eller fjerne et emne fra vaskemaskinen, efter at vaskeprogrammet er startet. I løbet af de første 5 minutter af den valgte vaskecyklus skal du blot trykke på START/Pause-knappen, annullere vaskeprogrammet, tilføje eller fjerne det ønskede tøj og derefter genaktivere START/PAUSE-knappen for at fortsætte vasken. Hurtigt og nemt.


AQUAFUSION

Aquafusionsteknologi, der er specielt udviklet til at reducere mængden af vaskemiddel, der spildes ved hver vask, hjælper dig med at spare penge og vaskemiddel, samtidig med at du forbedrer vaskeevnen.


ANTICREASE®

Strygning af vasketøj og tøj bliver en fornøjelse med antisifonfunktionen. Centrifugering af vaskemaskinen er opdelt i flere faser, og badekarrets langsomme bevægelser forhindrer vasken i at blive suget op. Dette forhindrer dannelsen af folder, og strygningen tager meget mindre tid.


LYDLØS TEKNOLOGI

Silent-Tech-teknologien sikrer en meget mere støjsvag vask takket være ProSmart Inverter-motoren og sidevægge, der er designet til at reducere støj. Lydløs betjening for fuld komfort!


DAMPKURS HYGIEJNE+

SteamCure Hygiene+ sørger for grundig rengøring og komplet desinficering af dit tøj. 99,9 % allergifri* takket være dampkraft. *støv og mider, katte- og hundehår og svampe. Hygiene+-programmet med SteamCure giver optimale rengørings- og hygiejneresultater for dit tøj (børnetøj, lagner, sengetøj, undertøj osv., bomuldstøj), der kræver en dybdegående, antiallergisk og hygiejnisk vask ved høj temperatur med en intens og forlænget vaskecyklus. Det høje hygiejniske niveau sikres af damp inden programmet starter, den lange opvarmningstid og den ekstra skylning. Programmet er testet af Allergy UK med en valgt temperaturindstilling på 60 ° C og er blevet certificeret til at være effektiv til at eliminere allergener såvel som bakterier og skimmelsvamp.

Design

Placering af apparat Fritstående
Ilægningstype Front-læsning
Produktfarve Hvid
Inverter-teknologi Ja
Indbygget skærm Ja
Kontroltype Dreje
Dørhængsel Venstre
Døråbning Sideåbning
Døråbningsvinkel 170°
Dør farve Sort, Grå
Tromlemateriale Rustfrit stål
Motortype Børstefri

Præstation

Tromlekapacitet 8 kg
Maksimal centrifugeringshastighed 1200 rpm
Spin-tørre klasse B
Antal vaskeprogrammer 15
Støjemissionsklasse B
Støjniveau (centrifugering) 74 dB
Støjniveau (vask) 54 dB
Forsinket start-timer Ja
Forsinket start (maks.) 24 t
Cyklustid (maks.) 218 min.
Vaskeprogrammer Bomuld, Eco, Håndvask/Uld, Jeans/denim, Forvask, Hurtig, Rens, Damp, Syntetisk
Overløbsbeskyttelse Ja
Justerbar centrifugeringshastighed Ja
Balance system Ja
Menusprog Engelsk
Maksimal vasketemperatur 90 °C

Ergonomisk

Børnesikring Ja
Indikator for resterende tid Ja

Strømstyring

Energieffektivitetsskala A til G
Energieffektivitetsklasse C
Energiforbrug pr. 100 cyklusser 62 kWh
Energiforbrug ved vask 0,62 kWh
Vandforbrug pr. cyklus 38 L
Strømforbrug (standby) 0,5 W
Strømforbrug (slukket) 0,5 W
Tilsluttet belastning 2200 W
Vekselstrømsindgangsspænding 230 V
Vekselstrømsindgangsfrekvens 50 Hz
Strøm 10 A

Vægt & størrelser

Bredde 600 mm
Dybde 550 mm
Højde 840 mm
Vægt 64 kg

Identifikation

EAN 8690842351303
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser