Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

BEKO WUE 8736 XST, HomeWhiz, 8 kg, 1400 omdrejninger i minuttet, klasse C, hvid, frontfast vaskemaskine
BEKO WUE 8736 XST, HomeWhiz, 8 kg, 1400 omdrejninger i minuttet, klasse C, hvid, frontfast vaskemaskine
BEKO WUE 8736 XST, HomeWhiz, 8 kg, 1400 omdrejninger i minuttet, klasse C, hvid, frontfast vaskemaskine

1 / 3

BEKO WUE 8736 XST, HomeWhiz, 8 kg, 1400 omdrejninger i minuttet, klasse C, hvid, frontfast vaskemaskine

5.348 kr.
DAMPKURVE™ Med SteamCure-teknologi™ behøver du ikke bekymre dig om folder og delikat tøj, der kræver ekstra pleje. Dit tøj holdes i fremragende stand takket være dampen, der stiger op fra bunden af tromlen. Afhængigt af det valgte program kan damp
Læs mere

DAMPKURVE™

Med SteamCure-teknologi™ behøver du ikke bekymre dig om folder og delikat tøj, der kræver ekstra pleje. Dit tøj holdes i fremragende stand takket være dampen, der stiger op fra bunden af tromlen. Afhængigt af det valgte program kan damp frigives i begyndelsen eller slutningen af programmet. Når dampen frigives i begyndelsen, blødgør den snavset og gør det lettere at rengøre. Når det frigives i slutningen af programmet, hjælper det dig med ikke at bekymre dig om ekstra folder, stofferne bliver blødere og mere behagelige at røre ved. SteamCure er ideel til babytøj og til personer med følsom hud.


HJEMWHIZ®

Spar tid og komfort i dit eget hjem med de nye HomeWhiz® vaskemaskiner, der forenkler dit liv, mens du har kontrollen! Med HomeWhiz-appen® forsvinder bekymringer om beskidt tøj. Med appen kan du nu nemt vælge dine yndlingsprogrammer, ønskede temperatur og yderligere funktioner og overvåge dem eksternt via Bluetooth. Derudover giver appen dig nye programmer ud over de eksisterende, så du kan finde den bedste vaskemulighed til dit tøj. Derudover vil du modtage meddelelser i realtid om mulige maskinfejl (mangel på vand eller vaskemiddel, åben dør, blokeret filter osv.), Så du kan nyde den bedst mulige vaskeoplevelse.


FJERNBETJENING

Takket være Homewiz-appen og fjernbetjeningens hjælpefunktion kan du nu fjernovervåge og administrere dine enheder via Bluetooth.


DOWNLOADET PROGRAM

Nu kan du downloade den software, du ønsker, direkte fra grænsefladen til dine HomeWhiz-udstyrede® husholdningsapparater ved hjælp af downloaderprogrammet. Du kan vælge det program, du ønsker, fra 5 forudindstillede programmer og nemt ændre det så mange gange, som du vil. De 5 forudindstillede programmer er: Mix, Gardin, Mørke/Jeans, Blødt Legetøj, Håndklæde.


PROSMART™ INVERTER MOTOR

ProSmartInverter-motoren er din pålidelige partner, når du har brug for ro i sindet. Den er udstyret med en række fordele, som du allerede kan se ved første brug: energieffektivitet, som du kan se på din elregning, støjniveauet reduceres gennem forbedret hastighedskontrol, fravær af vibrationer og eliminering af elektromagnetiske emissioner, så du kan nyde fred og ro med din familie. Alle disse fordele fordobles af dens holdbarhed og robusthed, hvor sliddele som kulbørster er blevet fjernet.


ADDXTRA

AddXtra, den funktion, du har brug for, når du vil tilføje eller fjerne et emne fra vaskemaskinen, efter at vaskeprogrammet er startet. I løbet af de første 5 minutter af det valgte vaskeprogram kan du ved at trykke på START/PAUSE-knappen annullere vaskeprogrammet, tilføje eller fjerne det ønskede tøj og derefter genaktivere START/PAUSE-knappen for at fortsætte vasken. Hurtigt og nemt.


HOLDBAR VARMELEGEME

Beko vaskemaskiner er udstyret med et forniklet varmeelement, der giver bedre beskyttelse mod korrosion: 40% mindre kalkaflejringer på varmeelementet. Denne ydeevne eliminerer ekstra energiforbrug og garanterer op til 100 gange længere levetid.


LYDLØS TEKNOLOGI

Silent-Tech-teknologi garanterer en meget mere støjsvag vask takket være ProSmart Inverter-motoren og sidevægge designet til at reducere støj. Lydløs betjening for fuld komfort!


AQUAFUSION

Den specialudviklede Aquafusion-teknologi til at reducere mængden af vaskemiddel, der spildes pr. vask, hjælper dig med at spare penge og vaskemiddel, samtidig med at vaskeevnen forbedres.


AQUAWAVE

Aquawave-teknologien skaber med sit specielle design af badekarret optimale vaskeforhold for dit vasketøj og sikrer effektiv, men skånsom rengøring uden bevægelser, der kan beskadige stoffet. Badekarrets unikke kontur og padlens form gør det muligt for tøjet at bevæge sig flydende under vask og efterligne bølgernes naturlige rytme. Så din yndlingsskjorte vil se ud som ny, hver gang du vasker den.


HURTIGT+

Du kan vælge at fylde maskinen med halvdelen af kapaciteten, og Fast+-funktionen forkorter vasketiden med 55%. Takket være de optimerede vasketrin og vandforbruget øges vaskemaskinens aktivitet for at opnå høj ydeevne på kortest mulig tid.


DISPLAYET FOR DEN RESTERENDE VASKETID

Du kan estimere den rigtige vasketid for at undgå at ændre din daglige tidsplan.


DAMPKURS HYGIEJNE+

SteamCure Hygiene+ sikrer dyb rengøring og komplet hygiejne af dit tøj. 99,9 % allergifri* takket være dampens kraft. *Støv og mider, katte- og hundehår og svamp. Hygiene+-programmet med SteamCure giver optimale rengørings- og hygiejneresultater for dit tøj (børnetøj, lagner, sengetøj, undertøj osv., Bomuldsartikler), der kræver en dybtgående, antiallergisk og hygiejnisk vask ved høj temperatur med en intensiv og forlænget vaskecyklus. Det høje hygiejniske niveau sikres af damp, inden programmet startes, den lange opvarmningstid og den ekstra skylning. Programmet er testet af Allergy UK med den valgte temperaturindstilling på 60 ° C og er blevet certificeret til at være effektiv til at eliminere allergener samt bakterier og skimmelsvamp.


RENGØRING AF TROMLER

Ønsker du, at dit tøj skal være helt rent og desinficeret? Glem ikke at bruge Drum Clean-funktionen med bestemte intervaller til at rengøre badekarret og opretholde vaskemaskinens hygiejne.


DUNNA TØJ

Dette program er specielt designet til vask af vinterjakker med gåsedun. Med Beko er vi klar til vinteren!


PLET EKSPERT

Glem alt om at bekymre dig om snavs og tidskrævende metoder til fjernelse af grimme pletter. StainExpert-programmet fjerner 24 typer pletter af varierende sværhedsgrad fra høj til medium og lav sværhedsgrad. Programmet har flere muligheder, der indebærer forskellige tidspunkter eller specielle bevægelser i badekarret under vask (iblødsætning, skylning, skylning, vridning osv.), Hvilket garanterer en fremragende rengøring af tøjet og et udseende, der er identisk med, da du købte dem.


MØRK PLEJE/JEANS

Hvis du er fashionista, ved du, at du skal have mindst et mørkt outfit i din garderobe. Darkcare-programmet er specielt designet til mørkt tøj lavet af syntetiske stoffer eller bomuld. Det forhindrer falmning og holder tøjet farve nuancer som nye.


UDENDØRS/SPORT

Cykling, jogging, vandreture ... Beko støtter den udendørs bevægelse og har designet et særligt program til sports- og friluftsentusiaster. Outdoor/Sports-programmet anbefales til sportstøj og Goretex-beklædningsgenstande med lav snavsethed, både syntetisk tøj og bomuldsbeklædning, med en vasketemperatur på op til 40 °C. Nu har du ingen grund til at undgå sport!


ULD/HÅNDVASK

Programmet garanterer en skånsom vask af uldtøj uden at beskadige dem. Takket være intelligent styring af badekarret og vandforsyningen til vaskemaskinen opvarmes uldtøjet ikke, og du kan nyde din yndlingstrøje længere.


GENTLECARE

Brug dette program til at vaske sarte beklædningsgenstande (trikoter, bomuld, linned, silke osv.). Takket være maskinens langsomme bevægelse bevarer dit tøj deres fasthed.


BOMULD

Intensivt vaskeprogram designet til at undgå skader på bomuldsbeklædning.


SKJORTER

Dette vaskeprogram er beregnet til bomuldsskjorter, syntetiske stoffer og blandinger. Dine skjorter vil se ud som nye, selv efter mange vaske!


ØKO 40-60

Du kan spare både energi og vand ved at bruge Program Eco 40-60. Dette program anbefales til normalt snavset bomuldsvaskemiddel, der kan vaskes ved 40 ° C eller 60 ° C sammen i samme vaskecyklus. Programmet varer længere end andre programmer, og for en mindre mængde vask kan programtiden reduceres automatisk, hvilket giver en mere økonomisk vask.


FORÆLDRENES

Funktionen kan aktiveres for at forhindre, at standardprogrammet ændres, især når børn spiller på vaskemaskinens kontrolpanel. Børnesikringsfunktionen gør det umuligt at få adgang til vaskemaskinens knapper under vaskeprogrammet.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser