Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
BEKO HTV8736XC0M, HomeWhiz, 8/5 kg, 1400 omdr./min., Klasse C/D, mørkegrå, frontfast vaskemaskine med tørretumbler
BEKO HTV8736XC0M, HomeWhiz, 8/5 kg, 1400 omdr./min., Klasse C/D, mørkegrå, frontfast vaskemaskine med tørretumbler
BEKO HTV8736XC0M, HomeWhiz, 8/5 kg, 1400 omdr./min., Klasse C/D, mørkegrå, frontfast vaskemaskine med tørretumbler

1 / 3

BEKO HTV8736XC0M, HomeWhiz, 8/5 kg, 1400 omdr./min., Klasse C/D, mørkegrå, frontfast vaskemaskine med tørretumbler

5.709 kr.
5.937 kr.
DAMPKURVE™ Med SteamCure-teknologi™ behøver du ikke bekymre dig om folder og delikat tøj, der kræver ekstra pleje. Dit tøj holdes i fremragende stand takket være dampen, der stiger op fra bunden af tromlen. Afhængigt af det valgte program kan damp
Læs mere

DAMPKURVE™

Med SteamCure-teknologi™ behøver du ikke bekymre dig om folder og delikat tøj, der kræver ekstra pleje. Dit tøj holdes i fremragende stand takket være dampen, der stiger op fra bunden af tromlen. Afhængigt af det valgte program kan damp frigives i begyndelsen eller slutningen af programmet. Når dampen frigives i begyndelsen, blødgør den snavset og gør det lettere at rengøre. Når det frigives i slutningen af programmet, hjælper det dig med ikke at bekymre dig om ekstra folder, stofferne bliver blødere og mere behagelige at røre ved. SteamCure er ideel til babytøj og til personer med følsom hud.


PROSMART™ INVERTER MOTOR

ProSmartInverter-motoren er din pålidelige partner, når du har brug for ro i sindet. Den er udstyret med en række mærkbare fordele lige fra første brug: energieffektivitet, som du kan se på din elregning, lavere støjniveau takket være forbedret hastighedskontrol, ingen vibrationer og ingen elektromagnetiske emissioner, så du kan nyde fred og ro med din familie. Alle disse fordele fordobles af dens holdbarhed og robusthed, hvor sliddele som kulbørster er blevet fjernet.


HOMEWHIZ® VIA BLUETOOTH-TEKNOLOGI

Bekos nye serie af homewhiz-apparater med HomeWhiz-teknologi® hjælper dig med at overvåge og administrere alle apparater i dit hjem ved hjælp af din telefon eller tablet via Bluetooth.


HomeWhiz-appen® forbinder Beko-apparater, så du kan nyde mere bekvemmelighed og mere fritid. Med denne app kan du holde forbindelsen til dine apparater.


HJEMWHIZ

Få mere tid og bekvemmelighed i dit eget hjem med din vaskemaskine


Med Homewhiz-appen behøver du ikke længere at tage dig af snavset tøj på din prioritetsliste. Nye vaskemaskiner med HomeWhiz forenkler dit liv og giver dig kontrollen. Nu kan du nemt vælge dine yndlingsprogrammer med appen og overvåge dem eksternt.


Appen giver dig nye programmer ud over de eksisterende, så du kan finde den bedste vaskemulighed til dit vasketøj og modtage meddelelser i realtid (intet vand, åben dør osv.).


Homewhiz-appen hjælper dig med at vælge programmet, den ønskede temperatur og yderligere funktioner via Bluetooth.


DOWNLOADET PROGRAM

Nu kan du nemt downloade de programmer, du ønsker, direkte fra grænsefladen til dine HomeWhiz-udstyrede® apparater ved hjælp af downloadprogrammet. Du kan vælge det program, du ønsker, fra 5 forudindstillede programmer og nemt ændre det, når du har brug for det. De 5 forudindstillede programmer er: Mix, Gardin, Lingeri, Blødt legetøj, Håndklæde.


AQUAFUSION

Aquafusion-teknologien, der er specielt udviklet til at reducere mængden af vaskemiddel, der forbruges pr. vask, hjælper dig med at spare penge og vaskemiddel, samtidig med at du forbedrer vaskeevnen.


HOLDBAR VARMELEGEME

Beko vaskemaskiner er udstyret med et forniklet varmeelement, der giver bedre beskyttelse mod korrosion: 40% mindre kalkaflejringer på varmeelementet. Denne ydeevne eliminerer ekstra energiforbrug og garanterer op til 100 gange længere levetid.


FJERNBETJENING

Takket være HomeWhiz-appen® og fjernbetjeningshjælpefunktionen kan du nu overvåge og administrere dine enheder via Bluetooth.


AQUAWAVE

Aquawave-teknologien med sit specielle design af badekarret skaber optimale vaskeforhold for dit vasketøj og sikrer effektiv, men skånsom rengøring uden bevægelser, der kan beskadige stoffet. Badekarrets unikke kontur og padlens form gør det muligt for tøjet at bevæge sig flydende under vask og efterligne bølgernes naturlige rytme. Så din yndlingsskjorte vil se ud som ny, hver gang du vasker den.


VASK OG SLITAGE

Vask og tør hurtigt og effektivt 1 KG tøj på bare 60 minutter. Programmet er specielt designet til hurtig vask og tørring af tøj med en tynd tekstur, der kan bæres i kort tid, og som ikke er farvede.


ADDXTRA

AddXtra, den funktion, du har brug for, når du vil tilføje eller fjerne et emne fra vaskemaskinen, efter at vaskeprogrammet er startet. I de første 5 minutter af det valgte vaskeprogram skal du blot trykke på START/Pause-knappen for at annullere vaskeprogrammet, tilføje eller fjerne det ønskede tøj og derefter genaktivere START/Pause-knappen for at fortsætte vasken. Hurtigt og nemt.


LYDLØS TEKNOLOGI

Silent-Tech-teknologi garanterer en meget mere støjsvag vask takket være ProSmart Inverter-motoren og sidevægge designet til at reducere støj. Lydløs betjening for fuld komfort!


VASK OG TØR 5 KG

Programmet tillader en belastning på op til 5 kg og garanterer en upåklagelig tørring af tøj.


HYGIEJNE + VASK OG TØRRING

Hygiene+ med Steam Cure sikrer dybdegående rengøring og komplet hygiejne af dit tøj. 99,9 % allergifri* takket være dampens kraft. *støv og mider, katte- og hundehår og svamp Brug dette program til hurtigt at vaske og tørre vasketøj (op til 2 kg), der kræver antiallergisk og hygiejnisk vask (bomuldsartikler såsom babytøj, lagner og undertøj). Damp bruges i begyndelsen af programmet til at lette fjernelsen af snavs og give høj hygiejne. Programmet er testet af Allergy UK.


DRUMCLEAN+

Tryk på knappen Ekstra funktion 1, og hold den nede i 3 sekunder for at vælge programmet. Brug dette program regelmæssigt (en gang hver 1-2 måned) til at rengøre badekarret og opretholde maskinhygiejnen. Før programmet bruges damp til at blødgøre rester i håndvasken. Kør programmet, når maskinen er helt tom. For de bedste resultater hældes antikalkvaskemaskinepulver i vaskemiddelrum nr. "2". Dette program inkluderer et tørretrin efter badekarvasken for at tørre maskinens inderside.


DISPLAYET FOR DEN RESTERENDE VASKETID

Giver dig mulighed for at estimere den korrekte vasketid for at undgå at ændre dit daglige program.


SYNTETISKE

Programmet er designet til mindre holdbart tøj, såsom syntetiske materialer, der ikke kræver intensiv vask.


DUNNA TØJ

Dette program er specielt designet til vask af vinterjakker med gåsedun. Med Beko er vi klar til vinteren!

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser