Tilbage til toppen
BEKO HBG5100W stativblander, 1.5l, 1000W, 1 hastighed, lyseblå-hvid

1 / 1

BEKO HBG5100W stativblander, 1.5l, 1000W, 1 hastighed, lyseblå-hvid

737 kr.
Beko HBG5100W multifunktionsblander giver dig den højest mulige ydeevne. Du kan hakke grøntsager til supper med hakkeren og purésupperne til den ønskede konsistens ved hjælp af stavblenderen. Med nedrivningsredskabet kan du rive æbler til tærter, og
Læs mere

Beko HBG5100W multifunktionsblander giver dig den højest mulige ydeevne. Du kan hakke grøntsager til supper med hakkeren og purésupperne til den ønskede konsistens ved hjælp af stavblenderen. Med nedrivningsredskabet kan du rive æbler til tærter, og med de piskede puder kan du piske flødeskum til pynt på kager.


Multifunktionelle

HbG5100W er den køkkenhjælper, du har brug for. Du kan hakke grøntsager til suppe med hakkeren, og med stavblenderen kan du purere supper til den ønskede konsistens. Med nedrivningsredskabet kan du rive æbler til tærte, og med de piskede puder kan du piske flødeskum til pynt på småkager. Du har alt hvad du behøver i ét produkt.


Turbo-funktion

Mixerens turbofunktion hjælper dig med at strømline forberedelsestiden.


Ergonomisk håndtag

Blanderen har et ergonomisk, aftageligt håndtag i rustfrit stål, der er let at bruge og rengøre.


Skål kapacitet

Fræseren i dette sæt skærer frugt og grøntsager i en skål med en kapacitet på 1,5 liter og hugger dem. Du kan tilberede nok grøntsager eller frugter til det, du vil lave mad på én gang.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser