Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

BEKO DF7439SX slanketørrer, varmepumpe, 7 kg, 15 programmer, A++ klasse, hvid
BEKO DF7439SX slanketørrer, varmepumpe, 7 kg, 15 programmer, A++ klasse, hvid
BEKO DF7439SX slanketørrer, varmepumpe, 7 kg, 15 programmer, A++ klasse, hvid

1 / 3

BEKO DF7439SX slanketørrer, varmepumpe, 7 kg, 15 programmer, A++ klasse, hvid

6.761 kr.
ECOGENTLE - VARMEPUMPE Bekos varmepumpeteknologi hjælper dig med at spare energi. Eco Gentle Heat Pump gør det muligt at bevare og recirkulere varm luft, så tøjet tørrer ved en lavere temperatur, og du kan nyde de levende farver i dit tøj længere.
Læs mere

ECOGENTLE - VARMEPUMPE

Bekos varmepumpeteknologi hjælper dig med at spare energi. Eco Gentle Heat Pump gør det muligt at bevare og recirkulere varm luft, så tøjet tørrer ved en lavere temperatur, og du kan nyde de levende farver i dit tøj længere. Den lukkede varmepumpe er den mest effektive i tørringsprocessen sammenlignet med konventionelle modeller.


SLANKERE

Mindre i størrelse, samme belastningskapacitet!


Med Beko SlimDryer kan du nu tørre 7 kg tøj i en smallere tørretumbler. Den samme belastningskapacitet i et mindre rum. Du skal bruge 23 %* mindre plads til at placere din slanke tørretumbler sammenlignet med almindelige tørretumblere, hvilket gør den perfekt til dit hjem. Beko giver dig mere plads i dit hjem!


*beregningen af den reducerede plads tager højde for den smalle tørreskabsdybde på 46 cm** og dybden af en standardtørrer på 60 cm.


**46 cm er dybden af tørreskabet. Nettodimensionerne på den smalle tørretumbler er 84,6x59,7x52,9


OPTISENSE®

Teknologien optimerer tørringsprocessen ved hjælp af temperatur- og fugtighedssensorer, så du kan vælge tørreniveauet for dit tøj. Tørretumbleren slukker automatisk, når tørreniveauet på dit tøj er på det ønskede niveau. Derudover beskytter og forlænger den specielle sensor til detektering af spændingsfald tørretumblerens levetid.


HYGIEJNISK TØRRESNÆVE

Ønsker du ekstra hygiejne til dit tøj? Hygiejnetørringsprogrammet anbefales til tørring af børnetøj, undertøj eller håndklæder, der skal hygiejniskiseres umiddelbart efter vask.


TIDSPROGRAM

Vælg den ønskede tørretid for dit vasketøj. Du kan vælge programtiden mellem 10 og 160 minutter for at opnå det ønskede tørringsniveau ved lave temperaturer. I dette program kører tørretumbleren i det valgte tidsrum, uanset hvilket tørringsniveau tøjet har.


AUTOMATISK ANTI-FOLDNING

Funktionen Auto Anti-Sicking aktiveres automatisk, hvis vasketøjet ikke tages ud af tørretumbleren, efter at programmet er afsluttet. Tromlens bløde virkning forhindrer tøjet i at blive vådt og blive viklet ind.


COWBOYBUKSER

Perfekt og jævn tørring selv for tykke stoffer, der er sværere at tørre med almindelige programmer, især langs kanten, hvor tykkelsen af pandehåret er meget større. Jeansprogrammet er perfekt til tørring af jeans og fleece.


DAGLIG

Det daglige program giver dig mulighed for at tørre syntetiske stoffer, bomuld eller sportstøj til daglig brug.


UDENDØRS/SPORT

Programmet er designet til sports- og udendørsentusiaster og anbefales til sportstøj lavet af syntetisk eller bomuld, herunder Goretex-produkter.


DAILY EXPRESS

Programmet garanterer hurtig tørring af 2 skjorter på kort tid, klar til strygning.


BLANDE

Har du for travlt med at sortere tøj efter stof? Mix-programmet giver dig mulighed for at tørre syntetiske stoffer og bomuldsstoffer i samme tørretumbler.


SKÅNSOM PLEJE

Nu kan du tørre selv delikat vasketøj eller dem, der kræver håndvask, såsom silkebluser og tyndt undertøj. Vælg GentleCare-programmet, så tørrer dit vasketøj ved en lav temperatur.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser